Medicină naturistă

Medicul de garda

Mihaela CarmaciuRadiocatch22 Londra si Societatea Medicala Romana din UK (SMR-UK) au inceput un proiect pe care il speram util pentru cei care au nevoie de un sfat pe o problema medicala.
Nu de putine ori am primit telefoane, mail-uri de la romanii stabiliti in afara granitelor tarii, oameni care doreau sfaturi medicale de la un doctor roman.

Dr Mihaela Carmaciu
General Practitioner, Chelmsford, Essex
Director, Consult Medical UK Ltd
Mihaela a terminat facultatea in Bucuresti in 1986 si practica medicina in UK din 1994. Ea are Diploma in Laringologie si Otologie a Colegiului Regal de Chirurgie din Londra din anul 1996. De asemenea este medic de familie din anul 2000. Mihaela are diploma de specializare in Diabetul de tip 2 de la Universitatea din Warwick, UK.
Mihaela este foarte interesata in dezvoltarea de servicii medicale in comunitate si este fondatoarea companiei Consult Medical UK, www.consultmedical.co.uk
Mihaela face parte din nucleul de conducere al Societatii Medicale Romane din UK si este activ implicata in crearea de contacte intre UK si Romania pe teme de medicina de familie. Ea a facilitat Protocolul de Colaborare dintre Colegiul Regal al Medicilor de Familie din UK si Societatea Nationala a Medicilor de Familie din Romania.
 asteptam intrebarile dvs
email [email protected]
sau [email protected]
sau le puteti lasa pe site la rubrica Medicul de garda
pe pagina de face book

4 comments

 1. Nicu

  Buna ziua,
  baietelul meu in varsta de 1 an de zile, a avut febra mare, M-am dus cu el la GP, s-a uitat superficial la el, si mi-a spus ca trebuie sa-i dau paracetamol.
  pana la urma am ajuns in spital la urgenta
  as vrea sa stiu pe viitor ce trebuie sa fac
  pentru ca nu reusesc sa ma inelegt cu nimeni pe aici. Sotia mea plange si este foarte stresata din cauza asta
  Multumesc

 2. Alexandra

  Buna ziua
  sunt venita de 3 luni de zile in Londra, inca nu am acte. ce trebuie facut sa ma inscriu la un GP?
  care este modalitatea de inscriere la un GP?
  pot apela de serviciile de urgenta daca ma imbolnavesc? trebuie sa platesc pentru ele?
  Multumesc

 3. nina stoica

  Buna , ma numesc Nina si am o problema …. medicala . Mana dreapta imi amorteste in timpul noptii, iar acum , de 2 zile , si pe timpul zilei o mai simt amortita si degetul mare de la mana dreapta este acum mereu amortit…. Ati putea sa ma ajutati cu un sfat? Va multumesc foarte mult, sarbatori fericite!!!!

  1. radiocatch22 Post author

   am navoie urgenta de medic generalist sau gp cum i se spune in uk,pt a ma indruma spre specialisti.am mai multe probleme de sanatate pe care gp-ul meu le ignora,se comporta de parca as merge de placere la clinica.probleme vechi,care sau agravat exact in cel mai prost moment.de 1 an nu pot avea job stabil pt ca nu imi permite starea de sanatate si sunt”blocata” aici practic.deci am nevoie de gp roman aici in londra in speranta ca va fi mai intelegator

   e simplu,am nevoie de gp.daca exista in londra medic roman gp,vreau sa merg sa ma inscriu.nu pot sa scriu public ca ma” doare aici,ca ma doare acolo”.am probleme cu coloana,probleme ginecologice…,probleme pe care gp-ul unde sunt inscrisa le ignora.spre exemplu a trebuit sa merg de 5 ori la el pt a obtine o trimitere la ecograf si papanicolau.am asteptat 5 saptamani programarea ecografiei,iar rezultatul nu l-am primit nici pana azi,ecografia fiind facuta in luna mai.rezultatul testului papanicolau suna cam asa”nu aveti cancer,reveniti peste 3 ani”.cand mi-au recoltat sange aveam febra si gripa,dar analizele au iesit”perfect”.inteleg ca nu sunt cetatean britanic,dar la servicii spitalicesti,la naiba am dreptul.consider ca asta e rea vointa.asta e motivul pt care vreau medic roman.nu mai risc sa merg la alt gp britanic.probabil voi intampina aceeasi situatie starea de sanatate nu imi permite.multumesc.
   Intrebarea a sosit pe adresa noastra din partea dnei Mihaela

Comments are closed.