Radio Catch22 London » Maddie Ancuta

Maddie Ancuta

radio catch22 Londra

Maddie Ancuta

Ai citit multe randuri scrise de mine  si te intrebi probabil Cine sunt?:)

M-am mutat in Londra in urma cu 5 ani de zile, cand practic am luat-o de la zero. Sentimentul de a nu avea identitate este putin ciudat. Nu cunosti pe nimeni, nu cunosti legile, nu ai casa,  nu ai job, nu ai prieteni, nu ai nimic. Tot viitorul tau sta intr-un cont bancar care demostreaza lumii intregi ca aparti acestui loc.

Acum am si cont la banca si casa. Iubesc animalele si mi-am dorit intotdeauna un Golden retriever. Lucky este numele cainelui meu care este absolut superb.

Azi studiez medicina, dupa o admitere unde concurenta a fost de 7000 de candidati pe 200 de locuri.  Deci orice lucru care pare imposibil.. este posibil daca ni-l dorim cu adevarat. Asa ca din ce in ce mai multe informatii medicale o sa va aduc in prim plan,  noutatile din domeniu. In viitor o sa discut si o sa fac si clipuri video legat de nutritie si slabit.

Tot ce scriu este  din viata mea , experienta mea sau a celor din jurul meu. Povesti de viata. Povesti adevarate.

Noi facem imposibilul posibil.

Inca incerc sa  ma descopar. Stiu ca imi place fotografia de cand ma stiu, desi nu am alocat niciodata timpul necesar sa trec de la hobby la ceva profesionist. Fotografia este momentul in care ma alint. Imi place sa-mi iau aparatul de fotografiat si sa plec in cautarea locurilor frumoase, a oamenilor. Fotografia este o arta, ca si pictura, doar ca in loc de penel folosesti aparatul de fotografiat si luminile. Bunicul meu mi-a facut cadou un laborator foto, asa ca am invatat ce se ascunde si in spatele camerei. Acum nu mai avem nevoie de un laborator foto, dar nimic nu va sterge din minte momentele in care ma uitam la hartia foto si vedeam cum apareau ca prin minune, imaginile fotografiate.

Imi place sa scriu. Din totdeauna am fost fascinata de lumea magica a cartilor.Au fost zile in care citeam carte dupa carte. Prima mea povestioara se numeste Povestea unui fulg de nea, si a aparut intr-o revista pentru copii. Am fost foarte fericita si mandra, aveam 9 ani. La un moment dat am inceput sa scriu in joaca povesti cu final neasteptat. Imi erau cele mai dragi, deoarece combinam putina psihologie, inventam situatii ciudate …care se terminau suprinzator altfel decat s-ar fi asteptat cineva. Chiar imi este dor sa mai scriu astfel de scurte povesti. Evident ca am trecut si printr-o perioada filosofica. Era indragostita de Nichita Stanescu si de vesnic indragostit Minulescu dar il iubeam si pe sumbrul Bacovia.

Acum mi-am schimbat stilul si scriu povesti erotice, care nu au nimic vulgar cel putin asa zic eu 😛

Scriu povesti si mesaje de dragoste.. Ce poate fi mai inaltatot decat iubirea?

La un moment dat…m-am intalnit cu radioul FM adica cand eram studenta .Dragoste la prima vedere. Ca orice alta prima dragoste nici dragostea mea pentru radio nu am putut sa o uit, desi viata la un moment dat m-a indepartat de radio, scris si fotografie.

Desi nu mai am 20 de ani…se pare ca viata m-a dus in locul de unde am parasit lucrurile dragi mie.

Iubesc radioul, muzica, dansul, scrisul si fotografia. Nici nu stiu cum am putut trai atata timp fara ele.

Important este ca ne-am regasit si de data asta nu ne mai parasim.:)

Destul de recent m-am indragostit de gatit. As sta ore intregi in bucatarie. Cateodata am momente de inspiratie in timp ce sunt invaluita intr-un nor de faina. Si fug sa scriu…:)

De multe ori.. aparatul de fotografiat sta langa mine in asteptarea importalizarii produsului finit.

www.radiocatch22.com este un proiect pornit din pasiunea pe care o am pentru scris si iubirea pentru oameni.

Va invit  sa-mi fiti alaturi pentru ca am multe lucruri frumoase de povestit si aratat.

Ma bucur ca ne ascultati si ne urmariti.

Din Londra pentru voi,

Maddie AncutaWhen choosing an essay helper service, you want to make sure that the company is reputable.

1 comment

Leave a Reply