Romani in lume

MEDICUL DE GARDA

medic psihiatruRadiocatch22 Londra si Societatea Medicala Romana din UK (SMR-UK) incepe din aceasta saptamana un proiect pe care il speram util pentru cei care au nevoie de un sfat pe o problema medicala. Nu de putine ori am primit telefoane, mail-uri de la romanii stabiliti in afara granitelor tarii, oameni care doreau sfaturi medicale de la un doctor roman.
Vom incepe acest nou proiect, primul de acest fel din UK, avandu-l alaturi pe doctorul Claudiu Carmaciu, medic psihiatru.
Doctorul Claudiu Carmaciu, CEO al firmei Consult Medical UK Ltd, lucreaza ca medic psihiatru privat in Chelmsord, Essex (Priory Hospital) si in Londra (Harley Street).
El activeaza benevol pentru Societatea Medicala Romana din UK ca vicepresedinte al acestei organizatii.
Este roman si a absolvit Facultatea de Medicina din Bucuresti in 1986, dar are o experienta de peste 20 de ani in psihiatria britanica si s-a specializat in Psihiatria Generala a Adultului.
Din aceasta saptamana, oricine are nevoie de un sfat pe teme de depresie, anxietate, tulburare obsesiv-compulsiva, tulburare afectiva bipolara, schizofrenie si alte psihoze, tulburari de personalitate (mai ales de tip borderline), tulburari de alimentare (anorexie, bulimie si obezitate), abuzul de alcool, etc. poate apela la noi.
Trebuie sa tineti cont ca doctorul Carmaciu nu isi poate asuma responsabilitatea profesionala pentru parerile sale fara un prealabil examen psihiatric complet al pacientului, uneori completat de examene paraclinice.
Incepand de astazi oricine ne poate trimite intrebari  pe adresa de mail: [email protected]
Veti primi raspunsurile saptamanal, in rubrica MEDICUL DE GARDA

www.consultmedical.co.uk si www.smruk.org

 

 

 

redactor Oana Grigore

8 comments

  1. radiocatch22 Post author

   Buna, draga doamna.
   Da exista un medic roman , nu in Londra, dar care vine in Londra des sa-si consulte pacientii. Din pacate este privat si tariful sau este destul de mare. Sigur ai nevoie de un psihiatru?

 1. Pingback: Medicul de garda-stomatolog Londra - Radio Catch22 London

 2. Pingback: Balul Societatii Medicale Romane din UK

 3. Pingback: MEDICUL DE GARDA

 4. Pingback: Medicul de garda

 5. radiocatch22 Post author

  Multumim medicilor romani din UK pentru ca sustin acest proiect. Oricine ne poate scris, nu doar romanii din diaspora, o pot face si cei din Romania. Profesionalismul medicilor romani este recunoscut peste tot in lume. Asta ne face si mai mandri.

Comments are closed.