Romani in lume

Medicul de garda

fizioterapieRadiocatch22 Londra si Societatea Medicala Romana din UK (SMR-UK) continua proiectul Medicul de garda, avandu-l alaturi, din aceasta saptamana, pe fizioterapeutul Adela Munteanu.
Adela Munteanu a absolvit cu ‘Honours Degree’ Facultatea de Fizioterapie din cadrul prestigioasei Universitati Brunel din vestul Londrei.
Adela lucreaza ca fizioterapeut in sectorul privat , ea tratand, in special, afectiuni ale aparatului locomotor (‘musculo-skeletal’) si, in acelasi timp, continuandu-si perfectionarea prin participarea la numeroase cursuri incluzand ’Sport Massage’, ’Manipulation’, ‘Evidenced-based Acupuncture in Physiotherapy’, Pilates si ‘Ante-natal and Post-natal Physiotherapy’ certificata prin obtinerea diplomelor respective.
Adela isi desfasoara activitatea in present la doua clinici situate in nordul si estul Londrei precum si la propria clinica din Chelmsford. Este, de asemenea, si non-executive director al Consult Medical UK si membru al SMRUK.
Tratamentele fizioterapeutice pe care le ofera se adreseaza unei largi game de afectiuni incluzand afectiuni ale coloanei cervicale (redoare, dureri de cap,migrene,’whiplash’) lombare (dureri de spate, sciatica, prolaps de disc) ale articulatiilor (dureri/probleme ale umarului, cotului, sold, genunchi, glezna, calcai) musculare, tendinoase si ligamentare(dureri inghinale, tendonul achilian, ligamentele din talpa) precum si fizioterapie pentru gravide si lauze.

 

Incepand de astazi oricine ne poate trimite intrebari pe adresele de e-mail:

[email protected] sau [email protected]

sau direct pe pagina de Face Book
Veti primi raspunsurile saptamanal, in rubrica MEDICUL DE GARDA

 

editor Oana Grigore

1 comment

  1. Pingback: Medicul de garda

Comments are closed.