Relatii si sex

Top 10: Lucruri pe care femeile le gasesc neatractive la un barbat

barbati respinsiSper ca barbatii sa iubeasca aceasta postare. Nu fac decat sa le vin in ajutor.

Voi prezenta cateva aspecte pe care majoritatea femeilor le gasesc neatractive la un barbat. Am foarte multe prietene femei si ne povestim una alteia cate ceva. Desi suntem diferite, sunt cateva elemente comune in ceea ce priveste ce ne place sau nu ne place la barbati.

Asa ca azi o sa va povestesc ce nu ne place.

Barbatii petrec o gramada de timp incercand sa  inteleaga  ce le place femeilor, ce le atrage pe acestea la un barbat.  Din nefericire multi dintre ei sunt inca confuzi legat de acest aspect.

Asa ca eu voi fi prietena voastra si va voi spune ce anume nu ne place la barbati.

1.Probleme cu igiena

Miros urat, respiratie grea, dantura neingrijita, barbieritul neatent, haine murdare, dezlanate, urate, demodate  vor tine femeile intotdeauna departe de voi.
2. Lipsa ambitiei

Femeile adora sa fie in preajma barbatilor independenti, care au propria viata, ambitii, teluri. Pare calea cea mai lunga, dar odata implicat intr-o conversatie cu o femeie si din discutie reiese ca nu ai teluri, vise, dorinte, scopuri, femeia va pleca de langa tine instantaneu.

Corect. Si tu faci la fel, daca femeia este neputincioasa, plangacioasa sau vrea doar sa se foloseasca detin financiar.

Suprinzator cat de multi barbati cauta femei care sa-i intretina!!!!!
3. Iresponsabilitatea 

Femeile nu vor sa investeasca timp si energie in barbatii care nu-si pot controla viata, munca si care probabil pot deveni o povara in viata lor. Ultimul lucru pe care si-l doreste o femeie este un barbat care nu este capabil sa-si pastreze un job si sa-si plateasca singur facturile. Din toate conversatiile avute, majoritatea barbatilor isi cauta o femeie care sa-i suporte , sa-i intretina. Nu, nu, nu e intelept. De aceea sunteti singuri domnilor.
4. Lipsa increderii in sine.

Femeile isi doresc un barbat care sa le sprijine, sa le ghideze, sa le protejeze, sa le ofere sentimentul de siguranta. Daca in permanenta iti plangi de mila, te plangi de viata ta, de cei din jur sigur femeia te va lasa singur sa fi patetic si sa-ti plangi de mila, acuzand ca viata e grea, nedreapta si ca toata lumea e pornita impotriva ta.

5. Lipsa umorului

Daca ti-ai dat seama sau nu, umorul, simtul umorului este foarte important pentru o femeie. De fapt umorul face parte din lista punctelor care fac ca o femeie sa fie atrasa de tine si o face sa-ti acorde atentie.

Nici o femeie nu-si doreste sa fie cu un barbat care nu este capabil de autoironie, sa faca o gluma si sa gaseasca o cale sa rada chiar si intr-o situatie mai putin placuta.
6. Barbatii care nu ofera niciodata complimente.

Femeile iubesc complimentele, dar daca nu faci sau faci prea putine, femeile nu te vor crede, nu vor crede in tine si se vor intreba ce vrei de la ele.

7. Sa fii beat

Nimic nu este mai putin atractiv pentru o femeie decat sa vada un barbat beat. Daca nu-ti poti mentine controlul consumului de alcool, este clar ca nu vei avea o judecata corecta, vei spune lucruri urate despre si in prezenta femeilor.
 8. Burta de la bere:)

Abdomenul tau este predominant. Ce vede o femeie la tine? No, no, no.. berea o fi buna, dar burta nu. Atractie sexuala? Hmm intrebare.. ai idee pe unde este? Penisul este si pentru sex. Il gasesti la timp?  No. Categoric, nu.
9. Fiind obsedat de sport

Majoritatea femeilor singure nu sunt obsedate de sport si nu-si petrec majoritatea timpului uitandu-se la sport. Eu iubesc sportul si nu este absolut nimic in neregula cu el. Ma duc la gym si vad salile pline cu barbatii care se intretin si au grija de corpul lor. Dar cand te duci la intalnire nu discuta doar despre sport sau nu abandona femeia doar ca sa te uiti la echipa favorita. Sigur altcineva iti va lua locul si va avaea grija de nevoile ei.

10. Sa fi mult prea agresiv

Femeilor nu le plac barbatii care insista atunci cand sunt la primele intalniri sa le atinga. Ieri va povesteam cum flirteaza femeile. Daca limbajul corporal arata ca ele nu doresc asta, respecta acest lucru, nu deveni agresiv, chiar daca femeia te atrage foarte mult. Ne speriati! Rezultatul. Va respingem

mai multe articole in relatii si sex

 

M.A.