Relatii si sex

Seducerea femeilor frumoase

Seducerea femeilor frumoase

Seducerea femeilor frumoase

Fiecare barbat isi doreste sa intalneasca o femeie frumoasa, sexi, fierbinte. O femeie “Hot”.

Problema este ca majoritatea barbatilor sunt intimidati de femeile frumoase si nu au nici cea mai mica idee ce anume face ca o femeie pasionala si frumoasa sa fie atrasa de ei.

Femeile frumoase au foarte multe optiuni. Ca sa ai succes la ele, trebuie sa gasesti calea de a fi remarcat, adica  sa iesi in evidenta.

Crede-ma:) nu este vorba intotdeauna de bani, faima sau sa arati bine. Este vorba sa fi diferit!

Femeile frumoase, femeile pasionale sunt atrase de masculinitate, increderea si daca nu posezi aceste doua caracteristici, sansele tale sa ajungi la o astfel de femeie scad simtitor.

Barbatii obisnuiti sunt peste tot si nu sunt remarcati.

Femeile atractive nu au nevoie de barbati neputinciosi, nesiguri sau slabi. Ele simt atractie pentru  barbatii care sunt stapani pe ei, sunt hotarati, iau decizii si nu asteapta aprobarea celor din jur.

Femeile frumoase nu au nevoie sa intrebe barbatii sau sa le ceara sa iasa cu ele, deoarece barbatii  vin spre ele sunt din toate directiile.

Daca crezi ca ai sansa la o astfel de femeie , trebuie sa actionezi .

O femeie atractiva este constienta de sine asa ca isi va pierde repede interesul de la un barbat care nu are incredere sa se apropie, care nu pastreaza contactul viziual si nu are o discutie normala cu ea.

In loc sa fi coplesit de frumusetea ei, ignora complet fizicul  si poarta-te cu ea obisnuit asa cum faci si cu alte persoane cunoscute.

Aceasta tehnica nu doar ca te face pe tine sa fi “normal”, dar te face misterios si ai sa-i trezesti interesul. In sinea ei va crede ca ai mai multe optiuni. Ii creezi impresia ca esti greu de cucerit iar pentru o femeie frumoasa acest lucru este o provocare irezistibila. Functioneaza de fiecare data !

Majoritatea femeilor sunt atrase mai mult de comportamentul barbatului. Femeile frumoase sunt mai atrase de barbati care le fac sa rada, care petrec un timp de calitate impreuna. Sunt atrase de barbati care le fac sa rada, langa care petrec un timp de calitate, facandu-le sa se simta in siguranta langa ei. Mult mai mult decat un barbat care arata bine, dar care este arogant si neprietenos.

Aratand unei femei ca esti un adevara tbarbat te va scoate sigur din multime, din anonimat. Gesturile marunte chiar fac diferenta; deschisul usii sau oferitul unui  scaun la masa te vor diferentia de majoritatea barbatilor. Cavalerismul nu a murit in mintea femeii.

Una dintr marile greseli pe care le fac barbatii este sa fie anticipabili. Fiind anticipabil se distruge instantaneu cele doua lucruri importante pe care aceste femeie le cauta intr-un barbat: entuziasm si optimismul.

Femeile in mod natural sunt atrase de personalitatea barbatilor mai mult decat orice altceva, asa ca daca iti doresti sa atragi o astfel de femeie: fii original, spontan, lasa-le sa ghiceasca.

Fii creativ, pregatit pentru momente amuzante, lucruri pe care nu le gaseste la barbatii din jurul ei.

Fii barbatul cu un plan si care se tine de el.

mai multe articole in relatii si sex

M.A.

 

14 comments

 1. Pingback: Sarutul. 5 semnale ca asteapta sa fie sarutata - Radio Catch22 London

 2. Pingback: Seductie!

 3. Pingback: Sufletul meu ca un fluture

 4. Pingback: Cum ii mentii atentia, interesul asupra ta?

 5. Pingback: Ce isi doresc barbatii :)

 6. Pingback: Frumusetea- Arta seductiei

 7. Pingback: Top 10: Semne ca ea flirteaza cu tine

 8. Pingback: Top 10: Lucruri pe care femeile le gasesc neatractive la un barbat

 9. Pingback: Top 10: Ce face un barbat atractiv

 10. ioan flenchea

  depinde si accea femeie frumoasa , pasionala ce isi doreste cu adevarat…– numai masculinitate ….multe adora numai masculinitatea si foarte putin pun pret pe spiritualitate , cultura care o detine o persoana….accesta fiind in realitate adevarata calitate ce ar trebui cautata..–ioan

  1. radiocatch22 Post author

   am si spus ca nu tb sa fi neaparat frumos, evident ca o femeie care arata bine isi doreste un barbat la fel ca ea, dar femeile cauta originalitate, spiritualitate
   sunt si unlee care merg doar pe varianta muschi
   dar majoritatea cauta ceva mai mutl decta muschi sau bani

 11. Pingback: Top 10: femei pe care barbatii le evita

 12. Pingback: Intalnind noi femeii. Abordarea

 13. Pingback: 4 Tipuri de femeie pe care ar trebuii sa le intalnesti

Comments are closed.