Top Secret

OZN Romania

OZN ROMANIAIn Romania exista un numar imens de martori oculari anonimi care, de-a lungul anilor, au avut prilejul sa asiste la o serie de fenomene ciudate, insolite si inexplicabile, ce ar putea face parte printr-o riguroasa si temeinia selectie- din atat de complexa cazuistica a fenomenului OZN.

Desi neobisnuitul evenimentelor amintite a fost factorul predominant, martorii in cauza- in marea majoritate- nu si-au semnalat niciunde experientele prin care au trecut.

Exista o bine cunoscuta legatura intre ceea ce numim fenomen OZN si fenomen paranormal. Persoanele care au o intalnire cu anumite fenomene de tip OZN se vad dupa acest eveniment dotate cu abilitati paranormale (precognitii, psihokinezie, levitati etc). Posibil ca unele structuri fizice si psihice umane sa fie preferate de un anumit tip de fenomene OZN , cu raspunsul lor in domeniul paranormal, in timp ce alte structuri participa la cu totul alte manifestari. Ramane totusi o mare majoritate de oameni ignoranti de fenomenele de acest fel. Sunt cazuri cand un colectiv mare de oameni devine martorul fenomenelor OZN.

Olteanu Nicolae, 40 de ani administrator din Oradea, jud Bihor.

“In data de 4 februarie 1994 in jurul orei 20:15, la iesirea trenului din Bucuresti, stateam cu spatele in sensul de miscare al trenului, am vazut luminile stingandu-se deodata, in directia Bucurestiului, spre dreapta. Nu luminile de la Bucuresti, ci o localitatea limitrofa (un cartier marginas) capitalei.

Apoi, deodata, o lumina alb-galbuie tasni de la marginea orizontului, din dreapta spre stanga, cu mare viteza. Avea forma alungita, cu mijlocul putin bombat. A disparut repede din raza vizuala. S-a deplasat foarte repede. Dupa cateva secunde s-a aprins luminile”

Declaratia martorului nu cuprinde mai multe amanunte. Dar si asa, enorm de multe intrebari se pot pune aici.

Dintre ele aleg numai doua : Obiectul sau fenomenul luminos sau ce a fost el, a stationat pe sol undeva in preajma capitalei noastre?

Nu au mai existat si alti martori ai acestei neobisnuite intamplari?

Mahrus Laurentiu Catalin Targoviste Dambovita: mecanic auto, 19 ani. Calitatea vederii: normala.  Unitatea Boteni jud Dambovita. Ma aflat intr-un vagon de tren. Observatia a fost facuta cu ochiul liber. Conditii atmosferice innorat. Obiectul a aparut pe directia vest spre est.

Marimea: de doua ori mai lat decat vagonul. Forma si culoarea:era rombic, culori rosii si verzi in fiecare colt, care nu s-au schimbat. Obiectul se afla in miscare. Luminozitatea proprie. Deplasare in linie dreapta cu 100-150 km/h de la vest la est. Nici o urma de zgomot. A disparut instantaneu. Numarul observatorilor :5 sau 6 printre care se afla si tatal meu, Mahrus Mircea.

 

Mentionez ca si eu Maddie Ancuta in perioada  1994-1995 am vazut numeroase apartitii stranii in zona unitatii militare Boteni.

In aceasta seara vom dezbate aducand marturii: fenomenul OZN.

 

 

Maddie Ancuta

 

 

7 comments

 1. Pingback: Nikola Tesla- un roman venit din alt spatiu?initiat? O alta gaura neagra in istoria omenirii

 2. Pingback: Arşi de un OZN - Radio Catch22 London

 3. Pingback: Mistere - Radio Catch22 London

 4. ANONIM

  Buna am vazut si eu o farfurie zburatoare…sunt din cluj napoca …aveam 7 ani..locuiam in cartierul manastur…pe str. campului nr 38..intrun bloc de 4 etaje…si vizavi de bloc..aveam scoala…generala nr 11..asaa se numea pe atuncea prin. 1989- 1990 – 1991…sa intamplat.evenimentul..era seara..intre 11-12…cu niste vecini find copiii..si am ramas..afara…ne prosteam cu ascunselea..la care dintro data..de peste cladirea scoaly au aparut..niste lumini.puternice…venea spre blocul nostru…farfuria zburatoare sau nava spatiala…cum i se zice ..era rotund …era cu lumini galben puternic cu ce va rosu…nu venea tare..venea drept..fara miscari…dar am retinut ce va important….iii suna motorul…avea un sunet de motor….dar nu un sunet..care sa te….enerveze..ca si la elicopter..sau la avion…avea un sunet de motor constant si linnn….la care cand o ajuns deasupra blocului ..am intrat in scara scari..sa ies pe cealalta parte ..sai vad ruta pe unde o iea…tot drept a mers…vam explicat din mare…..dar….totus tin sa cred..ca erau rusi la bord..ori nemt..sau americani…find dupa revolutie recent..o patrulare ce va..sa ne urmareasca….in secret…find bloc de 4 etaje..sa zic..cam inca cu doua etaje peste blocul nostru …ca distanta intre nava si bloc era..nu era ff susss///1995 neam mutat din zona..las fi putut filma lejer sau as fi putut face poze//lejer..de as fi avut….un nikon sau ce va… atuncea….pacat..pt ca vedem asa ce va…dintro gresala..si nu avem…lamuriri..sunt facute in secret cred…eu am vazut …ff clar…..tot…nu asa///ca sa dispara////eu//pot da detali..la fata locului….sa arat..clar de unde cum pe unde ruta tot…in fine….ramane un mister..pt toti.cred ca vam fost de folos..

  1. radiocatch22 Post author

   Buna anonim, sa stii ca si eu am vazut dar in Targoviste. A fost o perioada in Romania o activitate foarte intensa. S-au scris carti foarte multe. 1994 a fost un an cu adevarat special. Ai fost in padurea Hoia Baciului? tare mult am vrut sa merg, sper ca vreoadata sa ajung.
   poate vorbim mai multe in privat. [email protected] sau [email protected]
   Am avut foarte multe emisiuni pe tema asta

 5. Pingback: OZN-Intalnirea din padurea RENDLESHAM

 6. Pingback: Mutilari de animale provocate de extraterestri?

Comments are closed.