Diverse

Dragostea durează trei ani

Dragi spectatori,

Avem deosebita plăcere să vă invităm la o mega-petrecere de divorț: “” de Frederic Beigbeder, regia Chris Simion, cu Ilinca Goia, Cristi Iacob, Gabriela Iacob și Vitalie Bichir. Felicitările, spectacolul și dansul vor avea loc pe 20 septembrie 2015, de la ora 18:00 la binecunoscutul Leicester Square Theatre.
“Dragostea durează trei ani este un spectacol post modern, recomandat spectatorilor dezinhibați și lipsiți de prejudecăți, un spectacol neconvențional, care anulează limita dintre actori și spectatori. De fapt nu e un spectacol, e viața fiecăruia” (Chris Simion despre “Dragostea durează trei ani”) 

Am vazut spectacolul de doua ori. Prima data in 2006 la premiera cand am avut un sentiment de invidie. Mi s-a parut spectacolul mult  mai bun decat romanul. Ideea regizorala a lui Chris de a intalni personajele din carte la o petrecere de divort este geniala. Am vazut spectacolul si in 2010 cand s-au implinit 500 de reprezentatii. Am inteles atunci de ce are atata succes. Chris a facut din romanul meu o comedie spumoasa si a dat povestii o valoare si mai mare tratand-o in cheie comica, cu mult umor, cinism si ironie.” – Frederic Beigbeder, autorul romanului

Dragostea dureaza trei ani este un spectacol post modern, recomandat spectactorilor dezinhibați și lipsiți de prejudecăți, un spectacol neconvențional, care anulează limita dintre actori și spectatori. De fapt nu e un spectacol, e viața fiecăruia”, Chris Simion

“Chris Simion a făcut din romanul meu o comedie spumoasă și a dat poveștii o valoare și mai mare tratând-o în cheie comică, cu mult umor, cinism și ironie” 

(Frederic Beigbeder, autorul romanului despre spectacol) 
Când: 20 septembrie, ora 18:00
Bilete: 20 lire și 25 lire – standard, 30 lire – Premium, 12.5 lire – Studenți (număr limitat)

Poveşti spuse-n româneşte este o iniţiativă privată al carei scop este promovarea teatrului românesc în Marea Britanie şi stimularea unui dialog intercultural. Proiectul prezintă la Londra producţii de mici dimensiuni, promovează dramaturgie românească contemporană şi actori români cunoscuţi sau mai putin cunoscuţi în montări extraordinare. Proiectul îşi propune prin propunerile de spectacole să se auto-finanţeze din vânzarea biletelor. 

Vă așteptăm cu drag la teatru! 

Claudia Cirlig

Producător Poveşti spuse-n româneşte