Relatii si sex

Intalnirea cu femeia Alfa. Ce e de facut?

intalnirea cu o femeie alfaEsti interesat de o femeie. Ai observat ca este altfel decat ce ai cunoscut si  interesul pentru ea este foarte mare.

O intalnire cu o femeie Alfa este foarte greu de obtinut.

Este foarte ocupata iar tu stii asta. Arata bine, sigura pe ea, inteligenta, mandra,  foarte sigura pe  feminitatea ei, constienta de sexualitatea ei pe care o pune foarte bine in evidenta, ambitioasa, discreta, independenta.

Tocmai de aceea o doresti atat de mult.

Se apara singura, isi apara ideile, este puternica desi este foarte feminina.

Femeia Alfa are abilitate naturala de a-i face pe barbati sa o urmareasca. Barbatii o plac.

Datorita atitudinii ei,  intalnirea cu o femeie Alfa va face din aceasta  intalnirea cea mai provocatoare pentru tine.

Ce anume iti spune ca ea este o femeie Alfa?

Va prezint 6 aspecte si cateva sfaturi.

In primul rand: Fii sigur pe tine! Femeia Alfa isi pierde repede interesul, daca nu vede originalitate si personalitate.

1. Pare neimpresionata de gesturile romantice marunte.

Este o femeie obisnuita ca barbatii sa fie in preajma ei,  asa ca nu fi mirat daca nu este impresionata de lucrurile marunte care dau rezultate in cazul altor femei. Ii plac si florile si ciocolata, doar ca are asteptari mult mai ridicate decat ale altor femei.

Asa ca trebuie sa fi original pentru a-i atrage atentia.

Sfat: Incearca sa-i scrii ceva personalizat si lasa-i pe parbrizul masinii de exemplu:) Un desen care sa exprime gandurile tale in acel moment sau pregateste pranzul si du-te cu el la ea ca sa-l serviti impreuna.

Orice altceva dar sa fie diferit, original, personalizat pe gandurile tale.

Garantat functioneaza!:)

Acest gen de femeie este obisnuita ca barbatii sa alerge dupa ea, ramai calm si echilibrat sigur ii vei atrage atentia.

2 Continua sa se intalneasca cu alti barbati.

Este clar ca nu doreste implicarea. Femeia Alfa are intotdeauna cativa barbatii pe langa ea si ii place sa aiba libertatea optiunilor.

Nu doreste implicarea cu un barbat Beta. Este selectiva legat de barbatii pe  care-i invita in viata ei. Vei realiza foarte repede daca nu esti tu acela.


Ce poti face? Fa acelasi lucru. Continua sa te intalnesti cu alte femei, pana cand lucrurile dintre voi doi se vor lamurii. Daca tu esti Mr Right sigur va fi doar a ta..

3. Este greu de ajuns la ea

Femeia Alfa este o femeie ocupata . Ii place sa primesti semnalele ei si sa te aiba in preajma si sa lucrezi in jurul programului ei.

Ce poti face? Nu deveni barbatul “ultima solutie” ” just in case”, nu-i vei castiga respectul pe termen lung. Fa-o sa inteleaga ca ai propriul tau program (chiar daca nu-l ai!) si ca acesta nu se potriveste intodeauna si in totalitate cu programul ei. Continua sa insisti pe langa ea daca esti ferm convins ca ai o sansa, poarta-te natural daca ea te suna. Categoric nu o suna mai mult de doua ori inainte de a te suna ea inapoi.

4. Insista sa-si plateasca  partea ei.

Foarte importanat acest aspect. Pentru femeia Alfa este un lucru normal. Este o femeie independenta financiar, nu cauta un barbat sa o intretina sau sa-i faca mici favoruri materiale. Ea are nevoie de un barbat in preajma caruia sa se simta bine, sa se bucure de prezenta lui, sa rada, sa flirteze. Sa-si dezavaluie sexualitatea. Nu vrea sa-ti datoreze nimic. Ramane cu tine pentru persoana ta, nu pentru favorurile pe care ai putea sa le faci.

De ce face asta? Simplu. Daca nu vei avea posibilitatea sa-i faci cinste, sa platesti cina la restaurant de exemplu, ea niciodata nu-ti va datora nimic. Nimic! Este libera si fara obligatii.

Ce poti face?  Continua sa te oferi sa platesti de fiecare data.  Daca insista  sa-si plateasca partea ei, nu insista. Dar pentru e evita acest moment ciudat de plata facturii spune-i ca o vei invita in “locul tau secret”  si du-o la un picnic. O va surprinde placut.

5  Te solicita.

Femeia Alfa este obisnuita sa aiba pe langa ea barbatii care-i fac diferite favoruri, chiar si cand nu le solicita.  Nu te va solicita pentru maruntisuri. Fii alaturi de ea cand are cu adevarat nevoie.  In felul asta ii vei castiga atentia, respectul pe termen lung. Respectul si demnitatea sunt foarte importante. Nu-i plac ” barbatii catelusi”.

6 Este sarcastica si superioara cu tine

Daca in mod constant iti vorbeste de sus, iti vorbeste arogant, face remarci jignitoare, apara-ti onoarea si raspunde facand acelasi gen de comentarii. Niciodata nu vei stii ce vrea o femeia Alfa sa spuna, asa ca trebuie sa fi intotdeauna pregatiti sa o combati verbal.

Practic este o alta provocare a ei, tatonare, in primele etape. Vrea sa stie cu cine are de a face si care este nivelul barbatului din fata ei.

Ce poti face? Foloseste remarci superioare, usor arogante, foloseste limbajul ei,  in nici un caz  cuvinte insultatoare sau limbaj trivial. Asta o va face sa se dezechilibreze si sa te priveasca cu adevarat.

Daca continua sa-ti vorbeasca arogant, superios aratand dispret, cel mai bine este sa-ti vezi de drumul tau. Este clar ca nu este interesata de tine.
Atentie! O femeie Alfa poate nu te va suna foarte des inapoi, posibil se se intalneasca si cu alti barbati, dar iti va transmite  in mod  intermitent semnale clare  ca este interesata de tine si te va incuraja sa-i faci curte, sa fi in preajma ei. Iti va da toate semnalele ca este interesata de tine.

Daca semnalele sunt slabe sau nu sunt, iti arata clar ca nu este interesata. Poate nu-ti va spune direct, ignorul ei fiind evident. Trebuie sa intelegi ca trebuie sa mergi mai departe pe drumul tau.

 

M.A