Top Secret

Mutilari de animale provocate de extraterestrii

OZN

Mutilari de animale provocate de extraterestrii

OKLAHOMA, KANSAS Şl ARKANSAS
In ziua de 25 ianuarie 1992, în apropierea localităţii Okemah, Oklahoma, a fost găsită o vacă ucisă. Ugerul era îndepărtat printr-o tăietură fără sângerare şi zăcea pe pământ. Partea dreaptă a pieptului fusese despicată. Un adjunct aL şerifului din ţinutul Okfuscee, prezent la locul faptei, presupune că i s-a scos şI inima. Nu a fost invitat nici un veterinar pentru autopsie. In lipsa unor dovezi formale, raportul şerifului menţioneză: „Cauza: rit satanic“. Dar el  însuşi era mirat de precizia cu care fuseseră operate tăieturile, fără nici o urmă de sânge.
Sâmbătă 2 februarie, cercetătorul Chunck Pine, din cadrul organizaţiei MUFON Oklahoma, s-a deplasat succesiv la birourile şerifilor din Garfield, Kingfisher si Grand ca să adune mai multe detalii privind mutilările de animale din luna ianuarie. Şeriful din Grand County, Archie Yearick, l-a informat că în dimineaţa aceea primise o comunicare telefonică de la poliţia din Caldwell, Kansas, referitoare la mutilarea recentă a unui taur. Chunk s-a deplasat mai departe, spre nord, trecând frontiera statului, şi s-a dus la locul incidentului, împreună cu un ofiţer de poliţie. A preluat probe de ţesuturi tăiate şi de ţesuturi neafectate, pentru comparaţie, le-a introdus în soluţie de formol, pentru conservare, şi le-a trimis, cu expresul federal, doctorului John Altshuler, un specialist în patologie şi hematologie din Denver, Colorado.
Doctorul Altshuler lucrează, împreună cu mine, încă din anul 1989, la munca de colectare a unui număr cât mai mare de mostre de ţesuturi mutilate pentru examen microscopic. Până acum, cercetările microscopice au arătat că ţesuturile animalelor (iepuri, căprioare, cai şi bovine) au fost tăiate la temperaturi înalte, de sute de grade Fahrenheit, fapt demonstrat de hemoglobina „coaptă” şi de alte modificări histologice. în cazul petrecut în Oregon, în anul 1990, ţesutul era zimţuit ca şi cum ar fi fost tăiat cu o foarfecă cu vibrator.
Dr. Altshuler, precum şi Laboratorul de diagnoză al statului Oregon, au confirmat că temperatura înaltă a fost mijlocul folosit in incizii. Dr. Altshuler a identificat aceleaşi modificări celulare, cauzate de căldură, şi la mutilarea taurului din Caldwell, Kansas.
In marţea următoare, 11 februarie 1992, au sosit alte două comunicări despre mutilări de animale, în localitatea Calumet, Oklahoma, la 10 mile vest de El Reno. Prima a fost decoperită de Robert Jakobs şi fiul său, Travis Dean, în dimineaţa zilei de 6 februarie. Taurul ucis avea jumătate de limbă tăiată; organele genitale fuseseră îndepărtate printr-o incizie ovală, fără sângerare, iar rectul fusese eliminat printr-o scobitură . Nu se vedea nici un pic de sânge şi nici urme prin jur.
in seara aceea, Travis şi-a luat prietena, Julie Hamil ton, şi au pornit amândoi pe câmp, ca să-i arate ce s-a întâmplat. Era ora 20,15 când zăriră o lumină pe câmp. Era de zece ori mai strălucitoare ca o stea — povestesc ei. Când ne-am apropiat, puteam să distingem, pe margini,, nişte lumini roşii, galbene şi albe. Pâlpâiau dezordonat, nu după o succesiune anume“.
Apropiindu-se cam la vreo trei sferturi de milă faţă de obiectul luminos, Julie a fost cuprinsă de spaimă, aşa că au făcut cale întoarsă. Obiectul s-a ridicat în aer şi i-a ur¬mărit. „Goneam cu 80 mile pe oră, iar când am ajuns în oraş trecuse demult de noi“ afirmă ei. După ce a lăsat-o pe Julie la locuinţa ei, Travis s-a întors la câmp, de data asta împreună cu tatăl său. Lumina era din nou pe câmp. Robert spunea că putea să distingă cu uşurinţă luminile colorate care clipeau pe acel obiect. Când s-au apropiat cu furgoneta, lumina s-a îndepărtat şi a dispărut. După câteva minute a reapărut, deplasându-se spre sud-est şi apoi a dispărut din nou.
Lunea următoare, 10 februarie, după-amiază, a fost găsit la Hereford un alt taur mort şi mutilat, pe aceeaşi păşune. Ca şi în cazul taurului mutilat în ziua de 6 februarie, avea jumătate de limbă tăiată, ochiul stâng scos, organele genitale extirpate, printr-o tăietură curată, şi rectul îndepărtat (vezi fotografiile).
In noaptea de 3 martie, în Okemah, Oklahoma, după miezul nopţii, trei oameni au zărit un obiect de culoare gri, ca un diamant cu „ferestre”, care a aterizat şi după aceea a plecat. Martorii apreciază că avea un diametru de peste 30 picioare.
La 9 martie, tot în Okemah, s-a găsit o vacă ucisă, cu ugerul extirpat, printr-o tăietură curată, fără sângerare. Vaca mai avea o gaură mare în partea stângă. „Ca o gaură de proiectil” spunea cineva. Dar nu se vedea nici gaura de ieşire, nici proiectilul. Lângă capul vacii, pe pământ, erau urme de sânge, fapt neobişnuit.
La 4 martie, Danny Varner, adjunctul şerifului din ţinutul Benton, s-a dus să-l întâlnească pe Bill Cowger, la ferma Tyson’s Hog, lângă Hiwasse, Arkansas. Acesta i-a arătat o vacă de opt ani, moartă, culcată pe partea dreaptă. Ii lipsea ochiul stâng şi limba, iar pielea dintre picioarele din spate fusese extirpată pe o suprafaţă de 20 pe 30 ţoli împreună cu ugerul (vezi fotografiile). Tăietura nu depăşea adâncimea pielii. Ţesuturile musculare de sub piele erau neatinse.

Raportul sergentului Varner precizează:
„Am constatat că limba vacii fusese tăiată cu un instrument foarte ascuţit. Tăietura era pe diagonală, dintr-o parte în cealaltă, la aproximativ 6 până la 8 ţoli faţă de dinţii din faţă. Ochiul stâng era scos. Ugerul fusese îndepărtat împreună cu pielea, folosindu-se un instrument foarte ascuţit, peretele abdominal nu era atins, iar tăieturile păreau făcute de un chirurg. Vaginul vacii era lărgit şi smuls în afară. Terenul înconjurător nu prezenta urme de luptă şi nu am putut vedea nici un fel de urme de paşi, în jur. S-a găsit o mică cantitate de sânge pe vacă şi în jurul ei.

In ziua de luni, 9 martie 1992, am luat legătura cu Dr. Marion Harris, un medic veterinar din Gravette, Arkansas. L-am întrebat pe Dr. Harris dacă organele interne ale unei vaci pot fi extirpate pe cale vaginală. Mi-a precizat că organele pot fi scoase prin vagin numai dacă vaca a fătat recent, cu maximum 6 săptămâni înaintea morţii. L-am întrebat dacă e de acord să execute o autopsie a vacii şi mi-a răspuns afirmativ.
in ziua de joi, 12 martie 1992, la ora 14,00 eu, împreună cu sergentul Sam Blankenship şi Bill Cowger ne-am întâlnit cu Dr. Harris, la proprietatea unde fusese găsită vaca. Dr. Harris nu a putut stabili dacă lipseau anumite organe, din cauză că se aşteptase prea mult timp (8 zile) înaintea practicării autopsiei.

MiSSOURI

Perioada februarie-martie 1992 mai cuprinde unsprezece rapoarte referitoare la mutilări de vaci,în ţinutul Webster, Missouri, la est de Springfield. In aceeaşi perioadă, s-au primit comunicări despre apariţia unor lumini stranii pe cer, deasupra localităţii Northview. Patrula de circulaţie s-a plâns că pe şoseaua interstatală nr. 44, Northview, ieşire, parchează atâtea maşini cu persoane care vor să vadă OZN-urile, încât s-a creat un risc de accidente.

Au fost expediate doctorului Altshuler eşantioane de ţesuturi de la nouă vaci mutilate; acesta a constatat că liniile inciziilor prezintă efectele unei temperaturi ridicate şi margini întărite „plasticizate”, care nu pot fi obţinute prin folosirea laserelor obişnuite. Dar chiar şi un laser portabil are dimensiunile unui congeletor mare şi necesită un generator electric puternic.
„Dacă îţi poţi permite să dispui de un asemenea agregat, de ce să-l târăşti în miez de noapte pe un câmp, unde fermierul ţi-ar putea trage un glonţ pentru că îi omori vitele”, se întreabă Duane Bedell, coodirector al diviziunii MUFON, din ţinutul Webster. „Şi cum pot fi omorâte vitele fără o luptă, fără urme de jur-împrejur şi fără sânge?”
Un fermier, Joe Bouldin, a spus că vaca sa avea gâtul tăiat, esofagul extirpat şi ţâţele tăiate de pe uger. „Dar nu se vedeau nici un fel de urme pe pământ, lucru absolut misterios”.
Necropsia a pus în evidenţă că vacii i se scosese aproape tot sângele. Dar pământul era uscat. „Cum să-i scoţi sângele unei vaci fără să verşi pe jos nici un pic de sânge?” se întreabă Bouldin.
„N-am purtat niciodată vreo armă asupra mea, dar a-cum am pregătit, în maşină, un pistol încărcat. Aşa mă simt după toate întâmplările astea”.
Fermiera Edwina Ragsdale era şi ea la fel de neliniştită.
„Parcă vacile erau îmbălsămate” spune ea. „Ne-am dus acolo săptămâna trecută (februarie 1992) şi mirosea slab a putreziciune, dar acum cred că s-au stricat de tot.” Intrebând-o cine crede că e vinovat mi-a replicat: „OZN- urile sau cultele satanice — ambele mă înfricoşează”.
Am văzut şi eu un animal „îmbălsămat”. în luna mai 1990, când produceam filmul O recoltă ciudată, un crescător de vite care locuia la est de Cascada Colorado Springs (statul Colorado) şi-a găsit unul din cai mort şi mutilat. Cum se întâmplă adesea, trec, mai multe zile până să ne parvină ştirile despre mutilări. în cazul respectiv, am reuşit să filmăm de abia la douăzeci de zile după ce s-a găsit cadavrul calului. Timpul fusese călduros, dar viermii nu apăruseră, după încă o săptămână, când trecuse deja o lună de la moartea calului, şi-au făcut apariţia şi viermii. Dar când am tăiat bucăţi din şalele calului ca să luăm mostre de ţesuturi, muşchii erau de un roşu viu. Am întrebat veterinarul din localitate dacă consideră faptul normal. Mi-a răspuns că nu era normal şi că ţesutul ar fi trebuit să fie în putrefacţie.
In aprilie 1992, s-au primit rapoarte despre asemenea cazuri de mutilări în Liberty, Mississippi şi Leduc, Alberta (Canada). în Liberty s-au găsit două vaci cu jumătate din pielea feţii jupuită şi cu limbile tăiate.
Un viţel de trei zile a fost găsit fără cap şi picioarele din spate, fără nici o urmă de sânge sau urme de paşi în jur.

mai multe articole in Top Secret

 

tehnoredactare si documentare Maddie Ancuta