Publicitate

Castiga o invitatie la piesa de teatru: “Dumnezeul de a doua zi”

teatru Londra

teatru LondraDumnezeul de a doua zi (6 octombrie, 3 & 7 pm)  este al treilea spectacol din seria Poveşti spuse-n româneşte, serie iniţiată de Claudia Cirlig si susţinută de ICR Londra. Poveşti spuse-n româneşte propune publicului din Londra spectacole de mici dimensiuni pe texte contemporane româneşti sau universale având în distribuţie actori români importanţi. Acesta este primul spectacol cu supratitrare în limba engleză dând posibilitatea şi publicului englez de a cunoaşte o poveste românească.

Vlad Zamfirescu este actor al Teatrului Lucia Sturza Bulandra din Bucureşti, dar colaborează frecvent cu Teatrul Act şi Teatrul Nottara. În 2004, a primit premiul special al juriului Festivalului de Teatru Contemporan de la Braşov pentru rolul John din piesa Bash. O trilogie contemporană a lui Neil LaBute şi, un an mai târziu, UNITER-ul i-a acordat premiul de debut pentru rolul Frederick din Pelicanul lui August Strindberg. Actorul are şi o carieră cinematografică solidă, putând fi văzut în producţii precum Restul e tăcereItaliencele sau Orient Expres. În Dumnezeul de a doua zi, Vlad Zamfirescu, EL, reuşeşte să creeze un „personaj dezarmant de sincer, de uman, de chinuit de umanitatea lui, […] un personaj bun” (Oana Stoica).
Mirela Oprişor este actriţă la Teatrul de Comedie din Bucureşti, dar în ultimii ani s-a remarcat în două producţii cinematografice de mare succes, filmul Youth without Youth regizat de Francis Ford Copolla şi Marţi, după Crăciun, în regia lui Radu Muntean. De asemenea, Mirela Oprişor devine din ce în ce mai cunoscută publicului din România datorită rolului Aspirina din serialul de comedie Las Fierbinţi. În Dumnezeul de a doua zi, Mirela Oprişor, EA, întregeşte producţia printr-un joc de o simplitate cuceritoare.
Spectacolul de la The Cockpit reprezintă debutul lui Mimi Brănescu în calitate de dramaturg pe scena londoneză.

Intrebarea este:

Care este numele actorilor care joaca pe data de 6 octombrie 2013 in spectacolul Dumnezeul de a doua zi de la The Cockpit in Londra?

Regulamentul de concurs:

 

Cine poate participa?

Spectacolul de teatru se tine in Londra.

Concursul se va desfasura in perioada 10 septembrie 2013 – 4 octombrie 2013.

Concursul  se inchide pe data de  4 octombrie 2013.

Castigatorul sau castigatoare va primi o invitatie pentru doua locuri la spectacolul Dumnezeul de a doua zi 6 octombrie, ora 7.oo pm care se joaca la The Cockpit, Gateforth Street, Marylebone, London NW8 8EH.

Raspunde la intrebare, lasand numele si orasul in care domiciliezi. Nu lasa adresa sau numar de telefon. Vei fi contactat prin email de organizatori. 

Cum intru in posesia biletelor?

 Daca ai castigat acest concurs, numele tau va fi publicat in aceasta pagina dupa afisarea “Status: Concurs inchis”. Verifica adresa de email si contul de facebook pentru a afla cum poti intra in posesia premiului.
Te rugam sa ne anunti in cel mult 48 de ore pentru a fi contactat in cel mai scurt timp pentru datele necesare intrari in posesie a biletelor.
mai multe informatii despre piesa de teatru si actori aici
Te rugam sa dai SHARE public concursului pe facebook

 

7 comments

 1. radiocatch22 Post author

  Buna dimineata!Numele castigatorului a fost extras in aceasta dimineata de catre Claudia Cirlig organizatoarea evenimentului.
  Numele este Cantir Daniela. Ai castigat o invitatie la piesa de teatru Dumnezeul de a doua zi! te rog sa ne contactezi cat mai curand posibil.

 2. Maia Luiza Braga

  Ma numesc Maria Luiza. Împreuna cu soțul locuiesc in Londra si ne-ar face mare plăcere sa ne delectam cu aceasta piesa de teatru.

  Răspunsul este: Mirela Oprisor si Vlad Zamfirescu

 3. Pingback: “Dumnezeul de a doua zi” - un spectacol 100% romanesc la Londra - Radio Catch22 London

Comments are closed.