Relatii si sex

5 Modalitati de a face o femeie sa te doreasca

cum cuceresti femeileAzi o sa dezvalui cate ceva din micile noastre secrete. Fac tot posibilul ca relatiile dintre un barbat si o femeie care se plac sa ajunga acolo unde cei doi isi doresc.

Daca placi o femeie si ea nu da semne ca te place toate incercarile tale pot fi in zadar. Dar daca exista totusi o mica sansa, nu ezita sa o folosesti.

Sa faci o femeie sa te placa nu este atat de greu pe cat pare la prima vedere. Sa faci o femeie sa te  doreasca nu inseamna: cadouri costisitoare, gesturi extravagante sau un abdomen cu “6 pachetele” :).

E adevarat ca sunt si femei care sunt atrase doar de barbatii cu bani, masini sau plini de muschi. O sa povestim si despre asta .

Dar acum vorbim  de ce le place, ce face o femeie sa fie atrasa de tine.

Cunoscand aceste aspecte foarte bine ,vei gasi cea mai buna cale ca femeile sa se “bata” pentru tine. In felul asta sigur o vei gasi pe cea pe care o doresti:)

1. Prezinta-te ca fiind barbatul ideal

Una din cele mai mari greseli pe care le poate face un barbat este sa fie nesigur pe el, disperat, timid si in cautarea  permanenta pentru aprobare din partea  femeilor. Femeile doresc ca barbatul ideal sa fie increzator in sine, sigur, respectabil. Cand afisezi toate acestea, pastrezi  contactul vizual, o pozitie buna si increzatoare in tine, miscari si gesturi calme, majoritatea femeilor te vor observa.
2. Invata sa te imbraci

Prima impresie conteaza foarte mult si felul in care te imbraci este un punct important legat de prima impresie. Stii foarte bine ca este posibil ca a doua intalnire sa nu mai fie. Atentie la imbracamintea pe care o porti, stilul pe care il ai. Vei trimite mesaje pozitive ca stii cum sa te imbraci, esti unic, intersant, matur si de succes. Majoritatea femeilor iubesc barbatii curati, ingirjiti, imbracati cu stil. Toatea astea arata ca sunteti organizati si stiti sa aveti grija de voi insiva.

3. Fa-ti prietene femei.

Pastrand legatura cu alte femeie este una dintre cele mai bune strategii de a intalni femei. De fapt, avand femei prietene vei avea posibilitatea sa te introduci in cercuri unde sunt femei libere. Asta te va  ajuta sa treci peste anxietatea pe care o ai cand te apropii de femei. Femeile mai des isi doresc sa vorbeasca cu barbatii decat cu femeile, asa ca tine prietenia cu ele, in felul acesta vei face un pas urias  si vei fi barbatul inconjurat de femei, care evident va atrage alte femei. Femeilor le plac barbatii care au succes la femei:)

4. Ofera-i complimente sincere.

Invata sa faci complimente sincere, in care tu crezi.  Cu siguranta vei iesi in evidenta fata de ceilalti barbati.  Majoritatea barbatilor fac mult greseli si ajung sa stea singuri la bar. Ca sa complimentezi o femeie in cel mai potrivit mod, nu conteaza ce spui , conteaza cum spui.

Concentreaza-te pe valorile ei si ce este cu adevarat important pentru ea.  Ofera-i complimente cu vocea sigura, zambind.  Niciodata nu subestima importanta contactului vizual.
5. Lasa-o sa te urmareasca

Cand incerci sa urmaresti,  sa iesi cu o femeie frumoasa adesea se intampla ca ea sa fuga de tine. Asa ca: STOP, lasa-o  pe ea sa te urmareasca, sa te caute. Facand asta,  in mintea ei  se va declansa semnalul ca tu esti o provocare  si asta o va face sa te placa si sa ajunga langa tine in cel mai romantic mod. Iar tu asta vrei, nu-i asa? 🙂

M.A.

mai multe articole in relatii si sex