Relatii si sex

Taticul singur si intalnirile

barbat singur si intalnirile

Taticul singur si intalnirile. Femeia potrivita

Pentru un parinte singur nu este simplu sa iasa din nou la intalniri, indiferent ca este vorba de o mama singura sau un tatic singur.

Lectiile, joaca in parc, sedintele la scoala, bolile, grijile care vin odata cu aparitia copiilor in viata parintelui, duc in plan secundar gandurile legate de intalniri, cautarea unei noi partenere care sa fie iubita dar si prietena a copiilor.

Dar dorinta fireasca de a gasi echillibrul in viata intima, ne aduce din nou pe terenul alunecos al intalnirilor.

Orice femeie care alege sa se intalneasca cu un tatic singur trebuie sa fie constienta ca intr-un fel sau altul va avea impact asupra copilului, asa ca atunci cand un barbat singur care este tatic se va uita atent la calitatile  sufletesti, emotionale, empatice ale femeii respective care, ar putea face parte din viata lui si dar si a copilului.

Orice femeie care se intalneste cu un tatic singur trebuie sa inteleaga ca prioritar in viata lui sunt copiii. Asa ca femeia trebuie sa aiba abilitatea si intelepciunea de a fi un model in viata copiilor acestuia.

Trebuie sa fie amuzanta, prietenoasa, calma, zambitoare, flexibila in relatia ei cu copii. Barbatul care este un tata singur cauta o femeie iubitoare, atenta cu copiii lui, asa ca el o sa fie foarte atent la aceste detalii, in momentul in care o femeie ii atrage atentia si dorinta fireasca de a avea o relatie cu aceasta. Fizicul desi este important pentru un barbat, de data asta el va fi mult mai atent daca femeia are o relatie buna cu copiii sau ii plac copiii.

Stim ca sunt si femei care nu-si doresc copii, carora nu le plac copiii.

Cunosc astfel de femei care mi-au spus:” Copiii ma enerveaza. Nu vreau sa aud de copii! Eu nu vreau sa am copii”

Viata unui parinte singur se muleaza in jurul vietii copilului. Programul parintelui  este programul copilului.

Asa ca femeia care se intalneste cu un tatic singur, trebuie sa fie calma, rabdatoare sa fie pregatita pentru intamplari neasteptate ca de exemplu in loc sa aveti o noapte intima doar voi doi este posibil sa alergati la urgente, cu cel mic.

O femeie buna, inteleapta care este indragostita de barbatul respectiv o sa inteleaga  automat ca barbatul are suficienta dragoste  atat pentru ea si copiii sai. Trebuie sa avem incredere in alegerile lui ca barbat. Pentru ca el isi doreste atat o femeie pentru sufletul lui dar si o prietena pentru copiii sai. In general barbatii nu se implica sau nu–si arata sentimentele foarte usor.

Cand o fac este limpede ca la baza sunt sentimente profunde.

Daca ea nu este flexibila,  este furioasa si  negativa in ceea ce priveste timpul petrecut impreuna cu copiii ,  il va face pe acesta sa se opreasca in a se mai intalni cu ea.

Nu poti jongla intre sentimentele unei femei alintate si superficiale si copiii tai, pur si simplu nu merge.

Asa cum am spus la inceput orice femeie care apare in viata unui tatic singur va avea impact asupra copiilor sai.

Asa ca acesta isi va asculta  instinctele si va evita orice femeie care-i va creea o stare inconfortabila, negativa, care va aduce in viata lui certuri, reprosuri, nemultumiri.

Am cunoscut cativa tatici singuri, care sunt parinti admirabili, iubitori. Desi relatia sexuala in viata unui barbat este mai accentuata decat in viata unei femei,  ca si in cazul mamicilor singure nu se vor arunca foarte usor intr-o noua relatie, in nici un caz cu o femeie care nu intelege copiii, nu-i iubeste.

Un tata singur este tata, mama, prieten. In general mamicile sunt cele care primesc copiii dupa un divort. In cazul in care legea acorda taticului custodia copilului putem de la sine banui ce fel de mamica au avut copiii. Evident sunt si barbati vaduvi.

Asa ca taticul sigur o sa fie foarte atent pe cine va aduce in viata sa, dar, mai ales in viata copilui.

Am cunoscut un tatic care are o fata de 14 ani. O creste singur de cand fetita avea 3 ani. Mi-a spus ca nu i-a fost si nu-i este usor, dar ca face tot ce trebuie ca fata lui sa fie fericita.

Au o relatie absolut speciala. Sunt convinsa ca in acest caz nici fata nu ar accepta orice femeie in viata lui.

El este un barbat matur si atractiv cu o adolescenta frumoasa si foarte talentata.

Fii jucausa. atenta, inteleapta si iubitoare atat cu el cat si copii lui.

Pana la urma barbatii sunt niste copii mai mari:)

doar ca acum vorbim despre un barbat tatic care-si creste si adora copiii.

Mai multe articole in relatii si sex

Maddie Ancuta