Medicină naturistă Medicul de garda

Sanatatea fizica, mentala si sufleteasca

terapii naturisteSanatatea fizica, mentala si sufleteasca

Corpul uman este o masinarie uimitoare. Corpul femeii este extraordinar. Este plin de sisteme complexe care nu doar sustin viata, ci face ca o noua viata sa fie creata.Fiecare dintre aceste sisteme lucreaza in armonie unele cu celelalte, facand ca organismul femeii sa lucreze la capacitate maxim.
Azi cunoastem mult mai multe despre organismul uman decat stiam in trecut. Cu toate acestea, multe femei duc inca lipsa de informatii sau inca nu stiu cum functioneaza organismul sau unde sunt localizate organele interne. Desi stim cate ceva despre felul in care functioneaza inima sau care este rolul organelor genitale (desi nu in detalii), femeile cunosc foarte putine detalii despre cum functioneaza sau care este rolul hormonilor si cum acestia ne pot afecta si influenta viata: intr-un mod pozitiv sau negativ. Hormonii ne influnteaza viata de la nastere, conducandu-ne spre pubertate, sarcina, menopauza. Ne afecteaza nu doar viata fizica ci si cea emotionala. Vreau sa va invit sa descoperim ce se intampla in corpul nostru, sa apreciem si sa ne iubim pe noi insine.
O sanatate buna incepe cu o buna intelegere a tot ce se intampla in interiorul nostru si cum buna lor functionare sau proasta lor functionare ne pot influenta viata.
O sa discut despre felul in care nutritia ne influenteaza viata. Pasii pentru o nutritie sanatoasa si ce inseamna asta. Care este rolul terapiilor naturale.
Sunt momente in viata noastra cand medicina conventionala, interventiile chirurgicale si medicamentele sunt vitale, si ne salveaza viata. Dar din momentul in care sanatatea noastra s-a optimizat, exista mai multe metode de a avea grija de sanatatea noastra fizica, mentala si sufleteasca.
Nu conteaza varsta pe care o ai, daca esti cu adevarat interesat (a) in a avea o viata sanatoasa: fizica, sexuala, mentala, sufleteasca iti voi da toate informatiile de care ai nevoie pentru a putea alege deplin informat.
Lucrez la un nou proiect cu specific medical. Din pacate timpul meu limitat, ma face sa intarzii cu lansarea noului site despre :sanatate, nutritie, terapii, medicamente, probleme fizice, mentale sau emotionale.
Sunt un om direct si asa ca voi discuta onest si detaliat despre corpul uman, medicina, despre medicina conventionala versus medicina naturista.
Un singur lucru vreau sa va reamintesc, cand simptomele incep sa apara, este primul mesaj prin care corpul incearca sa va transmita ceva. Medicamentele luate dupa ureche, vor suprima simptomele si mai mult ca sigur ca nu se va trata cauza problemelor.
Noul meu website, care inca nu este lansat www.foodbodyfit.com (vreau doar sa va prezint acest proiect legat de sanatate) va aduce raspunsuri la intrebarile dumneavoastra.

Maddie Ancuta-weight management nutritionist

1 comment

  1. Pingback: Epsom salts, lavanda si stresul - Radio Catch22 London

Comments are closed.