Arta de a fi TU

MARILYN MONROE: fotografii nepublicate

Imaginile de faţă au fost realizate de fotografii revistei TIME.com  în august 1950 – când Monroe avea 24 de ani şi încă nu devenise cunoscută în întreaga lume -, şi nu au văzut până acum lumina tiparului. Motivul pentru care pozele nu au fost publicate îl reprezintă o problemă la developare, după cum reiese dintr-o adnotare care însoţeşte arhiva.

“Negativele acestor fotografii au fost descoperite datorită eforturilor de a digitaliza imensa arhivă foto a revistei”, notează jurnaliştii.

Marilyn Monroe (născută Norma Jeane Mortensen, n(1 iunie1926 – d. 5 august1962) este fară îndoială cel mai celebru star cinematografic, sex simbol și divă pop a secolului al XX-lea. Ascensiunea lui Marilyn Monroe la nivelul de celebritate a început cu selectarea ei pentru a poza în câteva reviste, asta în timp ce primul ei soț făcea parte Marina Comercială. Cea mai însemnată parte a filmelor ei au fost făcute pentru 20th Century Fox, unde și-a luat și numele care a făcut-o celebră. După câteva apariții minore în decurs de câțiva ani, Marilyn a început să devină cunoscută pentru talentul ei de comediană, ajutată fiind și de remarcabila ei prezență scenică. Și-a îndreptat eforturile către apariții mai consistente, și, la un anumit moment al carierei sale a reușit să-și îndeplinească acest scop. Circumstanțele misterioase ale morții lui Marilyn Monroe au fost subiectul multor speculații, dar nu au reușit să-i știrbească reputația de cea mai legendară figură publică a tuturor timpurilor.

http://ro.wikipedia.org/wiki/Marilyn_Monroe

1 comment

  1. Pingback: Povestile amantelor-partea a doua

Comments are closed.