Relatii si sex

Intalnind noi femei

Intalnind noi femei

Subiectele pe care le dezbatem, sunt subiecte care se adreseaza celor care se confrunta cu diferite probleme de relationare. Desi fiecare ne dorim sa avem o viata frumoasa, succes la femei, sa gasim barbatul care sa ne implineasca, in realitate barbatii nu toti sunt seducatori, siguri pe ei, au probleme cu femeile. Unii realizeaza asta si vor sa se dezvolte, sa inteleaga femeile, sa aiba o relatie buna cu cei din jur.

Femeile vor sa-si controleze gelozia, violenta verbala, manipularea pe care o folosesc incercand sa tina un barbat pe loc atunci cand acesta vrea sa plece.

Nu cred in blesteme, farmece, legarea cununiilor.

Cred in schimb intr-o proasta sau insuficienta cunoastere a oamenilor. Nu toata lumea are o intuitie fantastica in ceea ce priveste barbatul, femeia. Nu toata lumea studiaza body language, nu toata lumea are puterea de percepere a omului asa cum este el, vis-a vis de persoana sa.

abordarea femeilorProblemele de relationare nu sunt doar strict legate de relatia barbat femeie ca si cuplu, relatiile se extind in toata viata noastra si ne afecteaza pozitiv sau negative, in functie de felul in care gandim sau reactionam.

Daca un barbat sau o femeie au ajuns la varsta de 40 de ani fara sa fi avut o relatie serioasa, fara sa fi intemeiat o familie este inutil sa aruncam vina pe cei din jurul nostru.

Intelept este sa privim in noi.

Nici o femeie care este intr-o relatie cu un barbat , nu poate sa-i arunce in cap vorbe dupa 2 ani ca ea il iubeste si ca el nu vrea sa o ia de nevasta.

Sa fim seriosi:) barbatul realizeaza relativ repede daca femeia din fata lui este femeia care il implineste si vrea sa fie mama copiilor lui sau pur si simplu este femeia langa care vrea sa-si petreaca restul vietii. Dar nu va renunta la o relatie comfortabila decat in momentul in care gaseste altceva. Dar mesajele lui vor fi destul de clare, chiar daca nu ti le va spune sau nu le va arata. Priveste cu atentia relatia care o are cu tine si vei realiza simplu, dar femeile prefera de multe ori sa se minta singure.

Daca ezita si ezitarea lui este de 2-3-5 ani este clar ca nu este convins de tine si cautarile lui vor continua.

Lumea s-a schimbat, vremurile sunt altele decat acum 20-25 de ani.

Nu-i mai poti impune unei femei sa stea langa tine daca eu nu se mai simte bine. Multe femei ies dintr-o casnicie chiar si dupa 20 de ani.

Un barbat de 30 de ani poate avea o relatie fantastica cu o femeie de 40 de ani.

Trebuie sa ne intelegem si sa ne adaptam noilor “reguli” pe care noi ca si membrii ai societatii le facem.

De multe ori chiar nu este simplu sa faci primul pas.

Multi barbati au o problema cand este vorba sa se apropie de o femeie, simt ca nu sunt pregatiti sa vorbeasca cu ele. Cand vine vorba de comunicare sociala cu femeile, unii barbati devin supusi, sunt timizi,  folosesc un body language si vocea care arata ca si cum si-ar cere scuze, ca si cum ar cere aprobarea femeilor si in felul asta par slabi in fata lor. Atitudinea asta, va face  femeile sa gandeasca ca tu te porti asa tot timpul si te vor evita.

Barbatii care au o buna comunicare cu femeile, care sunt siguri pe ei  nu vor folosi metode clasice de agatare si nici nu vor folosi in conversatii mesaje ca: ” Salut, esti din zona?” . Acesta este doar un exemplu, mesaje mai proaste decat acesta am auzit mult mai multe.

Barbatul sigur pe el,  va folosi un zambet sincer, va pune intrebari deschise si limbajul sau corporal va indica ca se simte comfortabil si este sigur pe el. Ei dau atentie situatiei si se apropie de femeie nelasand impresia ca o intrerupe din ceea ce ea facea sau folosind un limbaj “taranesc”.

Incep conversatia  ca si cum ar fi un prieten vechi, nearatand semne de nesiguranta, in incearcarea  sa de a a afla daca femeia din fata lui implineste ceea ce el cauta la o femeie.

Daca incerci sa cunosti o femeie intr-un club sau bar, este de asemenea o foarte buna idee sa ai un prieten bun care sa te  ajute sa intalnesti femei sau un “wingman”. Wingman este o persoana care are rolul de a te indruma, te a te ajuta, de a explica, de a citi rapid body language, de a te feri de intalnirile dezastruoase.

Acesta te va ajuta cu suport moral, capabil sa citeasca semnele si codurile transmise de o femeie, ajutandu-te in felul asta sa interactionezi cu femeile. Dar, asigura-te ca prietenul tau este capabil el insusi sa aiba o relatie buna cu femeile, nu este genul de barbat care face ca lucrurile sa fie si mai proaste decat sunt  in realitate si sa sperie femeile spre care doresti sa te indrepti.

Important! In momentul in care o femeie crede despre tine ca esti intr-un anumit fel, ea va crede ca asa esti si nu este doar un rol pe care-l joci.

Nu exista o formula magica care sa te ajute sau sa se potriveasca cu fiecare femeie in jurul careia gravitezi.  Ofera-ti timp sa analizezi posibilele probleme legate de modul tau curent de a te apropia de o femeie. Incearca sa vezi de ce esti respins. Undeva tu gresesti.

Gandeste-te la situatiile obisnuite cand vezi o femeie si ti-ar place sa te intalnesti cu ea, fa-ti diferite metode de abordare, mesaje scurte de salut pentru a intra in conversatie cu ele.

Fi atent la locul in care ai vazut femeia, prietenii care o insotesc, la felul in care este imbracata, cum rade, cum isi mentine corpul. Mesajele care arata ca este deschisa  pentru o abordare.

De asemenea pregateste-te fizic si emotional pentru o femeie care posibil sa faca ea primul pas. O femeie care deschide prima discutia este o femeie interesata de tine.

Daca iti place de ea,  nu te speria, nu arunca cuvinte aiurea, fi stapan pe tine, altfel sigur ea se va retrage iar tu vei bea un alt pahar cu tarie la bar spunandu-ti:  “Da, prost mai sunt!”

Repeta si fa cat mai multe exercitii de conversatie si tehnici de comunicare .Cu cat esti mai comfortabil si increzator in tine atunci cand vei fi in preajma femeilor vei observa diferenta in care ele iti raspund.

Multumesc pentru mesajele primite si discutiile avute.

Mai multe articole in relatii si sex

M.A.