Romani in lume

Fă-mi locFă-mi loc

Dragi spectatori,

   Ne bucurăm să vă anunțăn că week-end-ul 16/17 mai 2015 va fi un week-end plin de teatru românesc pe West End-ul londonez! Povești spuse-n românește îi va aduce la Londra pe tinerii și talentații actori C Marius Manole,Lia Bugnar și Letiția Vlădescu în 3 spectacole memorabile. 

  În  comedia romantică Fă-mi loc! de Anthony Michineau, regia C, cea mai fermecătoare actriță de film,Medeea Marinescu, îi dă replica celui mai “pe val” actor român de teatru, Marius Manole, “singura vedetă pe care a dat-o Teatrul Național dupa 1989” (Ion Caramitru). Spectacolul se va juca sâmbătă 16, mai, de la ora 19:00, în limba română cu supratitrare în limba engleză. 

  Duminică, 17 mai, de la ora 17:00, vom prezenta în premieră două spectacole care au făcut istorie în teatrul independent românesc: Aici nu se simte și Oase pentru Otto de Lia Bugnar cu Marius Manole, Lia Bugnar și Letiția Vlădescu. Oase pentru Otto este povestea a două femei ale căror destine se ciocnesc pe trotuarul pe care ajung să îl împartă. Sunt două femei atât de diferite, iar întâlnirea lor este atât de vie și de autentică încât stârnește nu numai râsul, dar provoacă și emoție.

“Jocul celor doi (Medeea Marinescu și Marius Manole)  este delicios, are viață, farmec și sinceritate” (Yorick)

“Oase pentru Otto este o porție de râs continuu!” (Ileana Andrei)

 
Când: 16 și 17 mai 2015, ora 19:00 și 17:00
Bilete: 20 lire – standard, 30 lire – Premium, 12.5 lire – Studenți (număr limitat)
Bilete promoționale de £15 pentru cei care rezervă pentru ambele spectacole: cod online: “povesti”
Codul se aplică în momentul când rezervați pentru spectacolul Oase pentru Otto  
 
Notă! Toate spectacolele se vor juca în limba română cu supratitrare în limba engleză!
Ne-am bucura să vă avem alături la un week-end plin de teatru românesc în West End-ul londonez! Vă garantăm o întâlnire cu actori tineri și extrem de talentați, cu oameni și povești frumoase spuse-n românește!