Mesaje de dragoste

Despre suflete pereche

suflete_perecheDespre suflete pereche

Sufletele pereche in forma omeneasca traiesc toate lectiile pamantesti dramatice si nuantate de care avem nevoie pentru a evolua. O relatie cu sufletul pereche se bazeaza in special, pe libertatea si pe lipsa sentimentului de posesiune-pe toleranta si pe daruirea generoasa a sinelui. Ambii parteneri se sprijina reciproc in tot ceea ce fac. Legatura dintre ei vine din acea iubire pura care recunoaste divinitatea din celalat.
Placerea atingerii, simtirii si interactiunea sexuala a trupului este extatica si ofera un sentiment extraordinar de implinirea pentru cei doi-in trup si in suflet. Privilegiul de a fi tu insuti, de a exprima in mod intim cine esti si ce esti-profund in fiinta ta, fara frica de respingere-da o senzatie de bine-imposibil de exprimat in cuvinte. Intr-o relatie cu sufletul pereche, partenerul oglindeste preferintele si antipatiile tale. El/ea se afla si traieste pe aceeasi vibratie ca si tine-astfel, intre voi doi este o legatura puternica si minunat de armonioasa. A te plimba de mana cu sufletul pereche este ca si cum te-ai plimba de mana cu Universul.
Pentru sufletele pereche nimic nu este imposibil, deoarece ele nu numai ca sunt foarte sigure de sine, dar au si sprijinul imediat, puternic si stornic al partenerului iubit. Fiecare partener este absolut liber sa-si aleaga propriul drum in viata. Bucuria pe care o simti cand iti imbratisezi sufletul pereche este extatica.
Sufletele pereche radiaza fericire!
Ele arata bine impreuna! Le sta bine impreuna.
Daca relatia cu sufletul pereche este prioritara pe lista dorintelor tale, urmeaza-o.
Urmeaza-ti sufletul fara ezitare!
despre suflete pereche

mesaje de dragoste