Romani in lume

Andrew T-un tanar si talentat DJ

 

DJ

Andrew T pe numele sau real Andrei Ticau , nascut la 22 noiembrie 1996 in Pascani,Romania, a gasit pasiunea pentru muzica electronica la varsta de 14 ani, cand a mixat in unele cluburi din zona alaturi de tatal sau Johnny T, cel care i-a transmis acest lucru.

Imediat dupa are curajul de a participa la un concurs de DJ intitulat “Night Music DJ Contest #4″ unde a reusit sa se claseze pe locul 2 concurand cu alti DJ mult mai experimentati fiind cel mai tanar participant!

Mai tarziu se apuca si de productie, iar dupa putin timp de munca, in vara anului 2012 reuseste sa scoata primul sau material discografic – “Like A Summer Day EP“, piesa lui fiind prima la casa de discuri, dupa au urmat multe alte piese, primind feedback-uri importante, iar pe viitor are in proiect o multime de alte productii si este in colaborare cu alti producatori.

Tot vara aceasta a fost invitat si la Cyclic Podcast. Inceputul anului 2013 suna foarte bine pentru Andrei, care pe data de 19 Ianuarie urmeaza sa mixeze in Club PACHA London alaturi de tatal sau si multi alti DJ internationali.

Un fapt interesant este: ca tatal si fiu se vor afla impreuna la pupitru in Club Pacha din Londra pe 19 Ianuarie 2013, lucru  cumva ceva inedit la nivel international.

Il puteti asculta  timp de 4 ore mixand  joi seara incepand cu ora 20.00 Londra, 22.00 Romania” We love 2 dance “. 29  noiembrie 2012  si invitat in emisiunea speciala de vineri 30 noiembrie 2012 de sf Andrei a lui DJ  Johnny T

 

 

Maddie Ancuta

Winamp: http://premiumca3.listen2myradio.com/tunein.php/tmadelen/playlist.pls
Windows Media Player: http://premiumca3.listen2myradio.com/tunein.php/tmadelen/playlist.asx
Real Player: http://premiumca3.listen2myradio.com/tunein.php/tmadelen/playlist.ram
 

2 comments

  1. Pingback: We love 2 dance by DJ Johnny T.

  2. Pingback: We love 2 dance by DJ Johnny T- un nou proiect

Comments are closed.