Romani in lume

Alexandra Simion-visele devin realitate atunci cand iti doresti cu adevarat ceva.

Cine este Alexandra Simion? Sa incepem cu: inceputul unei noi vietii in  Londra.

O fata inimoasa, frumoasa, talentata si foarte foarte vesela: spun eu:)

A venit in Londra acum doi ani si jumatate, parasind locul unde lucra la vremea respectiva si anume Radio 21.

A simtit ca trebuie sa faca un pas mai departe in viata ei, asa ca a profitat de faptul ca prietenul ei era de cateva luni in Londra, si-a luat inima in dinti,  si-a facut bagajele si dupa un zbor de 3 ore a aterizat in capitala britanica.

A fost dragoste la prima vedere pentru Londra.

A stat cateva luni pe “tusa” in asteptarea unor raspunsuri la aplicatiile trimise pentru a lucra in mass-media. Desi cu o impresionanata experienta de media in spate a realizat repede ca nu va putea patrunde in media londoneza asa ca s-a reorientat rapid, catre alte joburi

Si-a gasit un job in vanzari (dar nefiind genul ei de job), si-a gasit un alt  job in office administration. Dupa o jumatate de an firma a dat faliment si a ramas fara locul de munca, lucru bun pentru ea dupa cum povesteste Alexandra Simion.

Intre timp, si-a deschis un atelier de creatie si a inceput sa faca rochii. Proiectul este la inceput. Si-a pus modelele pe site-uri specializate hand made. Este un job part time, un hobby pe care si-l doreste schimbat intr-o afacere si pe care-l cladeste incet, temeinic si cu rabdare.

Dragostea pentru design, haine o are din liceu.  A terminat liceul de arta din Ramnicu Valcea. A avut 3 prezentari de moda si a participat la altele, un hobby lasat nedezvoltat pentru ca s-a indragostit de radio si TV.

La 15 ani, Alexandra Simion a fost auzita de cineva care lucra la un post  TV local. I s-a spus ca are dictie si voce buna pentru TV. Asa ca a primit postul prezentator meteo.visele devin realitate

Dupa ce a terminat liceul, a ajuns in Bucuresti unde a facut cursuri de prezentor TV la MTV Romania. Acolo a cunoscut oameni din radio si tv. Cursul respectiv a fost de  3 luni , dupa asta a urmat colaborari  cu tot felul de televiziuni micute in Bucuresti pana in ziua cand a primit un telefon de la fostul profesor de dictie de la MTV care e si DJ la Radio 21. Acesta a intrebat-o daca vrea sa trimita CV-ul pentru un job la ei la radio.

A spus Da 🙂 si a inceput munca care a durat pana in momentul mutarii in Londra. Adica 3 ani extraordinari.

Aceea perioada si-a pus amprenta pe ea  ca si profesionist.

A fost momentul cand a trecut de la copilul rebel cu MTV in cap la a fi editor si prezentator de stiri. A fost singura perioada in care chiar nu a simtit ca munceste, ca merge la un job.

Acum lucreaza cu norma intreaga ca sales administration. O trecere radicala de la un mod de viata la altul.

Realizeaza si vinde rochii pentru domnisoarele de onoare. Iar in weekend picteaza.

visele devin realitateAsa cum v-am spus de  la inceput:

Alexandra Simion o fata frumoasa, talentata, puternica, ambitioasa, inteligenta si cu foarte multa putere de munca.

Visele devin realitate atunci cand iti doresti cu adevarat ceva.

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotografii arhiva personala Alexandra Simion

 

Maddie Ancuta

 

 

 

 

 

 

 

1 comment

  1. Pingback: Doua fete cucuiete in jurul lumii

Comments are closed.