Relatii si sex

4 semnale ca iubita ta este maritata

femeie maritata4 semnale ca iubita ta este maritata

In sfarsit ai cunoscut femeia visurilor tale, are tot ce iti doresti de la o femeie, totul merge extraordinar de bine intre voi doi,  cand dintr-o data sotul ei te contacteaza spunandu-ti ca ii distrugi casnicia si fata visurilor tale dispare brusc.

Dintr-un motiv sau altul femeile casatorite nu sunt intotdeauna directe. Daca nu esti foarte atent poti fi prins intr-o situatia destul de proasta.

Cum sa stii daca femeia de care te indragostesti este deja intr-o alta relatie?

Iti prezint cateva semnale:

1. Iti spune ca este aproape singura.

O femeie iti poate spune ca este separata de sotul ei ori ca divortul ei este aproape finalizat. “Aproape” nu are valoare. Invitand in viata ta o femeie ca ea este o invitatie la suferinta, durere fizica si durere emotionala.

2. Te intalnesti cu ea in locuri ciudate.

Te invita vreodata la ea acasa? Ai idee unde traieste? Daca nu-ti da numarul ei de telefon , dar insista sa te sune ea, acesta trebuie sa fie un semnal de alarma. Acelasi lucru poate fi spus chiar cand iti da numarul ei de telefon personal sau cel de la munca  o suni dar ea nu-ti intoarce apelul. Acest lucru nu se intampla  intr-o relatie normala. Daca treci printr-o experienta asemanatoare asta arata ca ceva este in neregula.

3. Are un comportament ciudat cand va intalniti

Incepe sa se balbaie si sa se ingrijoreze excesiv atunci cand ii pui intrebari inocente? Raspunde la anumite telefoane in prezenta ta, evitand complet sa raspunda la anumite apeluri cand esti langa ea? Daca telefonul suna cand voi aveti o intalnire si ea iti spune ulterior ca trebuie sa plece urgent, este un alt semnal de alarma ca ceva nu este in regula. De asemenea, daca iubita ta doreste sa va intalniti doar in anumite zone si evita alte zone, este clar ca nu vrea sa fie vazuta de cineva care o poate recunoaste.

4. Evita sa vorbeasca despre familia ei si relatiile trecute

De obicei intrebarile legate de familie si/sau relatii trecute apar normal in diferite conversatii la un moment dat. Dar daca ea se simte inconfortabil sa discute despre acest subiect ori limbajul ei corporal arata ca este posibil ca ea sa minta, suspiciunea ta este motivata.

mai multe articole in relatii si sex

din Londra pentru voi

Maddie Ancuta