Arta de a fi TU

Invitatie la distractie

toronto ora 19.00 Londra, ora 21.00 Romania. Muzica, dedicatii, glume, sugestii  pentru o zi a indragostitilor minunata.

Am primit azi foarte multe scrisori si fotografii de la voi dragi prieteni din lumea intreaga.

In seara asta o sa ne distram ca intre buni prieteni, vom spune povesti, vom rade si ne vom imbratisa.

Am onoarea sa-l prezint pe radiocatch22 din Toronto.

O seara friguroasa si in Londra, asa ca cel mai bine este sa ne incalzim razand.

Pentru fata cu zambet in ochi…


Fata cu zambet in ochi e frumoasa de la prima ora a diminetii. Inainte ca gandurile sa isi puna amprenta pe chipul ei dulce de copil. Soarele o mangaie prin fereastra, cu privirea lui. Zambeste cu sufletul tot in fiecare dimineata si apoi isi incepe ziua.
Paseste increzatoare, lin, parca pluteste. Uneori, poarta tocuri sa isi auda  pasii sunand altfel. Are lumina pe chip si stralucire de stele in ochii ei. 

Ea este fata cu zambet in ochi…

Vreau sa iti spun despre ziua mea preferata. Ziua mea preferata este duminica pentru ca duminica are mereu cer senin si soare. Eu m-am nascut duminica. Duminica are mereu mancarea mea preferata si muzica preferata. Ea stie cand sunt suparata. Cateodata ma cert cu duminica foarte tare si cred ca saptamana o sa se termina sambata. Dar apoi ma impac cu ea si duminica ma imbratiseaza cu lacrimi in somn. Face parte din mine si va face intotdeauna parte din sufletul meu. 

Vreau sa iti spun fata cu zambetul in ochi ca pentru mine esti mai frumoasa in suflet si la chip decat o zi de duminica fara sfarsit.
Multumesc Emily pentru gandurile tale minunate  🙂

Leave a Reply