6 comments

  1. Pingback: Mamicile in dificultate

  2. Pingback: Vieti secrete in viata ta!

  3. Andrei Alecsandru Neculai

    Inca o parte mai urata este aceea ca majoritatea lucrurilor care le vad pe internet nu sunt deloc relevante, interesante sau utile cu adevarat. Informatiile care le-ar fi utile sunt blocate de valuri de prostii incredibile care le iau locul.

    Exista o multime de comunitati pe internet care discuta despre o gama larga de subiecte. In plus de cele mai multe ori nu se rezuma doar pe internet si ajungi sa te intalnesti cu acei oameni din spatele calculatorului in realitate.

    Nu sunt in schimb de acord deloc cu retelele de socializare. Cea mai mare pierdere de timp pe care am vazut-o. Exista 5 categorii de poze care le vad de obicei pe facebook. Si inca 5 categorii de comentarii. E altfel cand stai in fata unui calculator “protejat” sa postezi ce vrei tu si cum ti se pare tie mai convenabil pe facebook si e altfel cand esti fata in fata cu acea persoana.

    Nu exista “prieteni” pe internet decat daca poate au o pasiune si ceva mai complex in comun si se intalnesc si in viata reala.

    1. admin Post author

      Face book ar trebuie sa fie doar pentru promovare idee, afacere diferite proiecte. In nici un caz un loc unde sa-ti postezi viata, fotografiile. Si eu ma uit la fotografii… si este incredibil. Mi se pare de multe ori o prostitutie din cea mai ieftina.
      Mesaje care sunt in razboi direct cu limba romana, tinerii nu stiu sa scrie romaneste
      Fete mai mult sau mai putin dezbracate, care isi doresc sa fie ceea ce nu vor fi niciodata. Vor sa fie “mici vedete” si cum la moda este sa te dezbraci.. de ce ?
      ideea este de raspandire a prostului gust, prostiei de cele mai multe ori, nimic creativ, in general toate blogurile sunt pe principiul copy paste.Actul creator este complicat.
      Eu am observat ca de foarte multe ori sunt oameni care dau instanteu LIKE la un articol… fara sa aiba nici cea mai mica idee despre ce e vorba. Pe mine personal nu ma interseza like-ul ci doar daca mesajul care este original a ajuns acolo unde trebuie.
      Parintii care-si posteaza fotografiile copiilor pe face book si fac apel la like ptr nu stiu ce concurs. Totul e superficial si degradant

  4. Denis

    Foarte adevarat articolul… TRIST dar ADEVARAT!!!

    Peste 10 ani, copiii nu o sa mai stie ce e aia o masinuta, o papusa sau o sanie…:-j
    Toti sunt stau pe net se joaca 🙁

    1. admin Post author

      Este in puterea noastra a adultilor sa schimbam ceva. Din pacate adultii dau primul exemplu negativ.
      Nu-si implica copii in activitati specifice varstei lor. Este mult mai simplu sa-l lasi in fata calculatorului sau TV si sa-l uiti acolo.

Comments are closed.