Politichie

Romania te iubesc! talk show politic

talk showSubiectele serii: 0ra 19.00 Londra

Protocoalele inteleptilor Sionului

Tehnici de manipulare

Cornel Dan NICOLAE  in 2006 lansa  Politica filo-sionista a Romaniei in fata Europei si a lumii. Numele actualului prim ministru  Mihai  Razvan Ungureanu il regasim in aceasta carte documentar.

Directorul general al Transelectrica a fost demis pentru crearea unui haos total în sectorul energetic

Uniunea Europeana (UE) a intocmit o “lista neagra” a celor mai vulnerabile tari din spatiul comunitar care trebuie sa adopte rapid masuri de corectare a evolutiei economice pentru a nu ajunge in situatia Greciei.

Potrivit cotidianului ungar Portfolio, in aceasta lista ar fi urmatoarele state: Italia, Spania, Cipru si Ungaria:

De asemenea, UE are lista si cu tari aflate sub observatie, Franta, Belgia, Marea Britanie, Slovenia si Bulgaria, potrivit publicatiei italiene Corriere della Sera.

Aceasta citeaza un document care va fi prezentat marti de comisarul pentru Afaceri Monetare, Olli Rehn. Evaluarea UE se bazeaza pe analiza a zece indicatori economici, care in multe cazuri, precum cel al costurilor cu forta de munca, ofera o imagine a realitatii economice.

Documentul este un avertisment si indica statele cele mai expuse la riscuri rezultate din dezechilibre macroeconomice.

Ca raspuns la criza datoriilor din zona euro, UE a infiintat un mecanism, intrat in vigoare in decembrie, care trimite semnale de alarma daca o economie se indeparteaza prea mult pe o cale gresita si are nevoie de masuri de corectie pentru a evita o situatie similara cu cea a Greciei

Athena in flacari. Sistemul de sănătate din Grecia e paralizat, dar respinge reforma

 

 

Leave a Reply