Diverse

Save me

Mike a lansat videoclipul piesei “Save Me“, cel mai recent single al sau compus de catre unul din cei mai prolifici producatori din Romania, Mihai Ristea.

Piesa se bucura de succes in tari precum Franta, Olanda si Grecia, unde a fost difuzata la cateva radiouri importante si, odata cu acest videoclip, Mike spera sa cucereasca si piata muzicala din Romania cu o imagine fresh si cool.

“Save me” este o nouă piesă dance, în care se simt influențele lui Mihai Ristea. Are un ritm dinamic  care cred că va prinde destul de bine în cluburi și poate, de ce nu, și la radio.

“Dancing” cel de-al doilea single pe care cântărețul l-a lansat. Primul s-a numit“Freak it” și a răsunat din difuzoarele celor cărora le-a plăcut piesa, însă nu și din cele ale radiourilor. Spun asta pentru că nu a beneficiat de o foarte bună promovare, piesa având un sound electro-pop, mai puțin„digerabil”.

Single-ul Dancing este compus și produs de Mihai Ristea (ex-Montuga) autorul hit-urilor “My Love on You”- Anda Adam și “Something New”-Andra.

 

Va asteptam in seara asta la 0ra 19.00 ora Londrei 21.00 ora Romaniei in  direct cu Mike.save me

2 comments

 1. Liviu R.

  =====MEGA-FELICITAREA DE AN NOU===== LA MULTI ANI 2012========

  Salutare si bine te-am gasit! Ai un gand bun, o urare pe care vrei s-o adresezi blogosferei? Atunci completeaza aceasta felicitare si trimite-o mai departe la 10(zece) bloggeri pe care-i apreciezi!
  -Preia prin copy&paste felicitarea din acest comentariu, adauga gandurile tale, urarea ta, numele si linkul tau, apoi inchide felicitarea si trimite-o mai departe, tot prin comentariu, catre 10 bloggeri pe care-i apreciezi!
  Daca esti unul din bloggerii la care felicitarea se va afla sambata 31 decembrie 2011, intre orele 17.00 si 18.00 atunci te rugam, inapoiaza felicitarea echipei Mostwantedblog.org pentru a fi publicata si aratata la toata blogosfera! Daca nu stii cui s-o trimiti mai departe inapoiaza felicitarea catre mostwantedblog.org! Te rugam, lasa aceasta parte de text, nealterata, te rugam vino alaturi de noi sa uram tuturor un An Nou fericit si plin de realizari!

  *Gandurile lor merg catre tine!

  -La Multi Ani si un 2012 asa cum il visati! Liviu R. – balantza.com

  —-adauga urarea ta aici—

Leave a Reply