Viata in UK. Londra

Ziua copilului Londra-daruri pentru copiii din Romania

Ziua copilului LondraPe data de 3 iunie 2012 incepand cu ora 11.00 invitam in Hyde Park toti copiii romani din Londra impreuna cu parinti lor, ca impreuna sa serbam Ziua Internationala a Copilului. Este bine venit oricine doreste sa petreaca o zi de duminica in mod placut, sa-si faca prieteni, sa socializez sa schimbe informatii sau sa stea pur si simplu la iarba verde.

Intalnirea aceasta are 3 scopuri clare.

  • activitati in aer liber cu copii,  sa le aratam si sa-i invatam pe copii jocurile copilarie noastre, implicarea acestora  in diferite activitati distractive, concursuri, posibilitatea copiilor romani de a-si face prieteni alti copii romani.
  • in urma discutiilor avute cu diferite doamne din Londra dar si din afara Londrei, multumesc pe aceasta cale Cristinei,  Elei, Corinei, Georgianei, Mihaelei pentru suportul  acordat, ne-am gandit sa facem o campanie de strangere de jucarii care sa fie donate fie unei gradinite  aflate in zona rurala . Stim ca in Romania inca sunt probleme cu dotarea cu materiale didactice, jucarii pentru gradinite sau sa oferim sprijin unei familii sarace care are multi copii. Vom apela la inspectoratele scolare din zonele mai putin favorizate din Romania si vom gasi o gradinita careia sa oferim cadoul nostru. Copiii romani sunt copii minunati, talentati, frumosi si au nevoie de sprijinul si sustinerea noastra. Orice sugestie este binevenita si o asteptam cu drag.
  • Stim foarte bine ca din punct de vedere legislativ, juridic, informational, social si de socializare inca ne confruntam cu probleme. Aceasta intalnire este un bun prilej pentru a dezbate problemele, grijile care ne framanata. Sa impartasim ce stim unii altora, sa gasim o cale comuna sa ne  ajutam, sa ne sustinem asa cum faca si alte comunitati. Este o buna oportunitatea sa discutam niste aspecte juridice care pot face mult mai usoara viata fiecaruia aici in Londra. Sa ne cunoastem, sa devenim puternici pentru ca suntem uniti.

La acest eveniment este invitat(a) orice persoana de buna credinta care doreste sa petreaca in mod placut cateva ore in aer liber.

Pregatim suprize pentru copii care vor veni asa ca avem nevoie de confirmarea dvs in ceea ce priveste prezenta la eveniment.

Rog pe aceasta cale pe cei din Romania care cunosc  o gradinta sau o familie nevoiasa sa ne contacteze pentru a putea lua legatura cu acestia.

Multumim si va asteptam pe data de 3 iunie 2012 incepand cu ora 11.00 cu mic si mare sa celebrem ziua copilului care stim bine ca este pe data de 1 iunie Ziua internationala a Copilului !

Sa aducem impreuna un zambet pe fata fiecarui copil.

 

 

data de contact:

radiocatch22@yahoo.co.uk

www.radiocatch22.com

 

si pagina de Face Book a evenimentului

https://www.facebook.com/events/415071015190920/

Multumim pentru sprijinul acordat:)

 

Maddie Ancuta