Diverse

Talk show

Subiectele din aceasta seara:

Adrian Năstase la DNA1)Fostul premier PSD Adrian Năstase a fost condamnat astăzi la doi ani de închisoare cu executare în dosarul „Trofeul Calităţii”.  Daca hotararea ramane definitiva, Adrian Nastase nu mai poate candida la o functie publica cel putin doi ani. În acelaşi dosar, Irina Jianu, inspector general de stat în cadrul Inspectoratului de Stat în Construcţii (ISC), a fost condamnată la şase de închisoare, Diana Gasparovici, fost inspector general de stat adjunct la ISC, Mihail Cristian Vasile, director general al SC Eurografica SRL şi soţii Marian-Ioana şi Bogdan Popovici au primit fiecare câte şase ani de detenţie la care s-a aplicat un spor de un an, astfel că pedeapsa finală care ar urma să fie executată este de şapte ani.

Minuta din acest dosar poate fi accesată pe site-ul scj.ro

2) Preşedintele şi marea manipulare

Preşedintele Traian Băsescu şi-a început discursul din 25 ianuarie 2012 cu referiri la “scandările din stradă şi mesajele de pe internet, facebook şi mediile electronice”. După acest moment s-a întâmplat un fenomen foarte interesant pe internet, fenomen care are atributele unei manipulări.

Locotenentul Alexandru Gheorghe va fi adus în faţa Consiliului de judecată al unităţii din care face parte  3)Locotenentul Alexandru Gheorghe va fi adus în faţa Consiliului de judecată al unităţii din care face parte.

Locotenentul  Alexandru Gheorghe (27 de ani), de la Flotila 71 Câmpia Turzii, a solicitat ca el să deţină 50% din puterea de decizie a unui Consiliu Militar care să conducă ţara. Psihiatrii spun că are probleme grave.

Gestul de a ieşi în stradă, îmbrăcat în uniforma Armatei, şi de a li se alătura protestatarilor, dar şi propunerile sale în ceea ce priveşte soluţia pentru ca ţara să iasă din criză îl încadrează pe Alexandru Gheorghe în  categoria persoanelor care au nevoie de ajutorul psihiatrilor.

4. Sprijin pentru afacerile românilor din Diaspora

Autorităţile de la Bucureşti au iniţiat un program prin care românii stabiliţi în străinătate îşi pot deschide afaceri.

Românii din afara graniţelor ţării vor fi sprijiniţi să-şi deschidă mici afaceri în ţările de adopţie, prin intermediul cărora să promoveze produsele româneşti.

5 Stiri diverse.

2 comments

  1. Pingback: Talk show

  2. Pingback: Talk show - ora 19.00 Londra, 21.00 Romania

Comments are closed.