Mesaje de dragoste

If I stay

if_i_stay_movie_2If I stay

Va recomand acest film care pentru mine este o alta lectie de viata, nu doar un film

As vrea sa spun si eu cateva cuvinte despre acest film, dar o sa incep cu a va povesti o discutie dintre doi pacienti.

O doamna a carei mama este internata in spital si o un domn a carei partenera este internata in aceeasi sectie a spitalului si care  duce o lupta apriga intre viata si moarte.

Barbatul vine zilnic la partenera sa si ii vorbeste, o incurajeaza si ii spune:” Am venit sa te iau acasa, dar trebuie sa te faci bine intai”. La un moment dat s-a oprit si s-a intrebat cu voce tare sau a intrebat in jur daca mai are sens sa-i vorbeasca, ca niciodata Lilian nu-i raspunde.

M-am oprit asteptand raspunsul, doream sa stiu cum gandesc pacientii.

Fata doamnei respective, imediat a spus:” De unde stii ca nu te aude? Continua sa-i vorbesti, daca nu-ti raspunde asta nu inseamna ca nu te aude.” M-am uitatIf-I-Stay-movie-if-i-stay-37195491-960-540 la ea zambind si m-am bucurat de cuvintele auzite.

Ce pot sa spun eu, legat de Lilian. Este extrem de puternica. Atunci cand el nu este acolo, il striga: “Tom, Tom, vino sa ma iei acasa“. M-am dus la Tom, l-am privit in ochi si i-am spus: “ Lilian te striga tot timpul, stie cand vii si stie cand nu esti aici. Continua sa ii vorbesti. Te iubeste la fel de mult pe cat o iubesti tu pe ea”

In acest film este vorba de Mia, o tanara liceana, foarte talentata, care canta la violoncel, se indragosteste, iubeste, are viitorul in fata.

Intr-o zi, masina in care era impreuna cu familia ei: mama, tata si fratele este implicata intr-un accident. Parintii si fratele mor. Fata aflata in coma aude si vede ce se intampla in jurul ei. In momentul in care se indreapta spre lumina.. aude ceva si se intreaba If I stay.. Si daca raman…

Filmul merita vazut!

Orice poveste are la baza o intamplare reala.

aici este linkul pentru film

http://filmeonlinevplay.blogspot.co.uk/2014/06/if-i-stay-2014-subtitrat-in-limba-romana.html

 

Leave a Reply