Romani in lume

Saptamana de cosmar in fotbalul romanesc

www.radiocatch22.comEchipele angrenate in competitiile europe , Champions League respectiv Europa League, au avut rezultate negative.
In Champions League, marti 18 octombrie 2011 , campioana Romaniei din sezonul trecut a pierdut pe teren propriu  cu scorul de 2-0 in fata galonatei echipe din Anglia, Manchester United. Jocul bun al echipei galatene care nu au tinut cont de numele mari din echipa engleza,  facand fata cu brio in ciuda rezultatului negativ! Golurile au venit pe finalul partidei in urma unor greseli personale care au stabilit rezulatul final. Otelul se afla pe ultimul loc in grupa cu 0 puncte!
www.radiocatch22.comJoi 20 octombrie 2011 celelalte echipe romanesti participante in Europa League au avut deasemenea rezultate dezamagitoare pentru fotbalul romanesc!
Steaua a pierdut categoric cu scorul de 5-0 in urma unei evolutii mai mult decat dezamagitoare, practic avand foarte putine sanse de a trece de grupe!
Maccabi Haifa a facut un joc perfect, fructificandu-si  5 sanse din ocaziile create, israelienii ratand si o lovitura de la 11m. Stelistii au fost sanctionati cu 2 cartonasii rosii(Bicfalvi si Iliev) aflandu-se pe locul 3 cu 2 puncte.
Rapid a primit vizita poloneziilor de la Legia Varsovia, pierzand cu 1-0 in urma unui meci mai putin spectaculos cu Rapidul avand foarte putine sanse de reusita, avand un adversar solid asezat in teren inscriind in urma unei lovituri libere datorita  unei greseli de marcajul facut de apararea rapidista! Echipa romana isi pastreaza in continuare sanse de calificare, fiind pe locul 3 cu 3 puncte, doar cu conditia sa castige in Polonia peste 2 saptamani!
Cea de a 3 echipa, Vaslui a jucat in deplasare impotriva echipe portugheze Sporting Lisabona pierzand deasemenea cu scorul de 2-0 in urma unui joc mai putin reusit de formatia moldava! Echipa a jucat in 10 oameni din min 38 cand Wesley in urma unui gest stupid a fost eliminat corect, din acest minut jucatorii echipei portugheze preluand initiativa, concretizandu-si avantajul numeric prin cele 2 goluri! In urma acestui rezultat Vasluiul inca isi pastreaza sansele de a se califica in primavara europeana avand 2 puncte in grupa!
Sa speram ca peste 2 saptamani echipele romanesti vor aduce puncte si isi vor creste sansele de calificare!
www.radiocatch22.comAvancronica meciului de sambata 22 oct 2011 FC Romania- Deportivo Galicia
Fc Romania intalneste echipa cu origini spaniole Deportivo Galicia sambata de la ora 2pm in complexul Score din Leyton, meci contand ptr Alec Smith Cup din Premier Division al concomitatului Middlesex.
FC Romania spera sa treca peste infrangerea de sambata trecuta si sa castige acest meci, avand serie de jucatori  care vor lipsi de la acest meci din mai multe cauze(accidentari si suspendari). Deportivo Galicia echipa infiintata in 1968 vine deasemenea dupa o infrangere inregistrata in campionat impotriva ocupanta locului 1. Meciul va fi arbitrat de D Fenner fiind asistat la cele doua linii de A Monk si B David.

Vom reveni cu cronica meciului.

 

redactor sportiv Ionut Vintila