Top Secret

Masacru in plin zbor

masacru zbor 1932Iată o întâmplare cumplită rămasă secretă până acum. Masacru in plin zbor

Evenimentele au avut loc la sfârşitul verii anului 1939. După datele pe care le avem, un avion de transport a părăsit: baza navală de la San Diego la orele trei. La bord se aflau treisprezece oameni şi nu era vorba decât de un zbor de rutină în direcţia Honolulu. După trei ore de la decolare s-au primit semnele disperate din partea avionu­lui care în momentul acela survola Oceanul Pacific. Apoi radioul a amuţit.

După o vreme, s-a întors la bază de bine de rău şi a aterizat fortat. Personalul bazei s-a repezit spre aparat şi, cand a urcat la bord, a descoperit cu oroare doisprezece oameni morţi. Singurul supravieţuitor era copilotul care, deşi grav rănit, putuse să trăiască destul de mult ca să poată aduce înapoi avionul. Dar a murit şi el după câteva clipe.

Toate cadavrele aveau răni mari deschise. Lucru şi mai ciudat, pilotul şi copilotul îşi goliseră revolverele trăgând in ceva. Cartuşele au fost găsite în cabină şi aparatul era plin de un miros puternic de praf de puşcă.

Exteriorul avionului fusese grav avariat, de parcă ar fi fost atins de rachete. Personalul care urcase la bordul avi­onului s-a ales cu o boală de piele ciudată.

S-au luat imediat măsuri de securitate şi echipa de prim-ajutor a primit ordin să părăsească avionul. Trei medici ai armatei au primit sarcina să scoată cadavrele din carlingă şi să facă o anchetă.

Intreaga întâmplare a fost bine ascunsă. Cincisprezece ani mai târziu, un investigator, Robert Coe Gardner, a auzit despre ea de la un martor. Niciodată nu a fost eluci­dat misterul celor întâmplate în plin zbor în acea zi de septembrie a anului 1939.

Mai multe in Top secret

5 comments

 1. Octavian Radulescu

  Cu siguranta ca este vorba despre ceva care ne depaseste,cel putin momentan !

  1. radiocatch22 Post author

   asa este:) enigmele exista, suntem destul de mici in fata uriasului Univers. Mi se pare foarte arogant sa credem ca suntem singuri in Univers:)

 2. Pingback: Pesajul fantoma.John Evelyn

  1. admin Post author

   Posibil. Asta dc te referi strict la pasagerii morti. Dar ranile erau mari, deschise, personalul care s-a urcat la bordul avionului s-au ales cu boala de piele ciudata iar exteriorul avionului fusese grav avariat, de parca fusese atins de rachete.
   Si dc ar fi fost o aletractie intre pilot si copilot iti dai seama ca pasagerii puteau lua masuri.

Comments are closed.