Politichie Romani in lume

MAE lansează concursul online de desene pentru copii – „Supereroii NATO”

Janadarmeria Romana

premii oferiteMAE lansează concursul online de desene pentru copii – „Supereroii NATO”

Ministerul Afacerilor Externe organizează concursul online de desene pentru copii – „Supereroii NATO”, pentru a promova beneficiile apartenenţei ţării noastre la Alianţă în rândul publicului tânăr, ca  parte a programului de evenimente prin care aniversează, în acest an, 10 ani de la aderarea României la NATO.

Concursul se desfăşoară pentru următoarele categorii de vârstă:

a)    Categoria 4-5 ani;

b)    Categoria 6-7 ani;

c)    Categoria 8-9 ani;

d)    Categoria 10-11 ani;

e)    Categoria 12-13 ani.

Lucrările prezentate trebuie să îndeplinească următoarele condiţii: să fie o creaţie personală şi originală a autorului; să respecte tema concursului – „Supereroii NATO”; să fie executată pe suport de hârtie, format A4, realizată în creion simplu, creioane colorate, acuarele sau carioca; în colţul din dreapta, jos al lucrării să fie scris numele participantului.

Formularul de înscriere în concurs şi lucrarea se trimit scanate în format JPEG şi PDF, pe adresa aniversare.nato@mae.ropână la data de 15 mai 2014.

Formularul de înscriere trebuie să conţină: numele şi prenumele participantului la concurs şi al părintelui care îl asistă şi reprezintă în acest demers;  vârsta;  adresa de contact completă; numărul de telefon şi adresa de e-mail.

Ca urmare a selectării câştigătorilor conform categoriilor de vârstă ale concursului, aceştia vor fi premiaţi, la fiecare secţiune a concursului, după cum urmează:

a)    premiul I

b)    premiul II

c)    premiul III

d)    menţiune.

Câştigătorii concursului vor fi anunţaţi pe pagina de internet a Ministerului Afacerilor Externe (www.mae.ro), urmând ca cele mai bune desene să facă parte dintr-o expoziţie care va fi inaugurată la sediul ministerului. Festivitatea de premiere va avea loc în luna iunie 2014.

Aşteptăm toţi copiii interesaţi să participe la concurs!

Regulamentul concursului poate fi accesataici. (http://www.mae.ro/sites/default/files/file/pdf/regulament_concurs_online_desene_supereroii_nato.pdf)

Afişul consursului. (http://www.mae.ro/sites/default/files/file/pdf/afis-nato_concurs-online.pdf)

Leave a Reply