Politichie

Directorul SIE, Mihai Răzvan Ungureanu, desemnat pentru formarea Guvernului

UPDATE 20.24: Răzvan Mihai Ungureanu a mulţumit pentru încrederea ce i s-a acordat şi a promis că va fi un bun administrator, administrator care are o logică a eficienţei.

prim ministru

“Am fost întotdeauna loial interesului public şi intereselor noastre naţionale”, a declarat Ungureanu. El a mai spus că are nevoie de un sprijn parlamentar ferm.

Prioritatea României, în opinia lui Ungureanu, este stabilitatea economică şi politică a ţării.

Fostul şef al SIE spune că îşi asumă cu seriozitate şi onestitate această responsabilitate.

UPDATE 20.20: România nu are nevoie de instabilitate, a spus Băsescu, referindu-se la anticipate şi la un Guvern care ar conduce ţara timp de cinci luni, până la alegeri, în această perioadă de criză economică.

UPDATE 20.17: Preşedintele Traian Băsescu a explicat, înainte de a-l desemna pe Ugureanu, că orice instabilitate a României generează dificultăţi în finanţarea statului român, referindu-se atât la creditele scadente, cât şi la finanţarea deficitului acestui an, deficit prognozat la 1,9 – 2,4 %. 

UPDATE 20.15: Mihai Răzvan Ungureanu a fost desemnat pentru formarea unui nou Guvern. “În principiu, a fost agreată persoana domnului Mihai Răzvan Ungureanu”, în poziţia de premier, a spus preşedintele Băsescu. De mâine, el poate trece la alcătuirea noului Executiv

Leave a Reply