Mesaje de dragoste

Cine esti tu…Mos Craciun?

dragoste19 decembrie 2011 Londra. Nu a nins, dar dimineata este foarte frig, asa ca trotuarele sunt acoperite cu o pojghita fina de gheata.In drumul meu spre munca am vazut grupuri de copilasi care se duceau la gradinita sau la scoala. La un momenta dat, doua fetite de 4 anisori se opresc in fata unei pojghite de gheata si incep sa rada, sa tipe si sa sara in sus de bucurie. M-am uitat la ele, la fetisoarele lor fericite si la obrajorii lor rosii. Bucuria lor in fata unei bucati mici de gheata.. singura de fapt pe tot trotuarul, s-a transmis si la mine :). Se uitau la ea incantate, tinandu-se de mana fericite pentru descoperirea facuta. Am plecat mai departe avand in minte imaginea celor doua fetite.

Ma uitam la chipurile celor care treceau pe langa mine. Chipuri relaxate, fericite… poate acum mai mult ca niciodata. Totul in jur straluceste, bradutii frumos decorati  invelesc casele si strazile. Cert este ca toata lumea este cuprinsa de o fericire care se simte mai mult in aceasta perioada.

Toata lumea de la mare la mic il asteapta pe Mos Craciun.

Trecand peste seminificatia religioasa pe care o stim.. totusi cine este Mos Craciun? dar nu vorbesc din punct de vedere religios

Pentru mine Mos Craciun inseamna, dragoste, bucurie, liniste, intelegere, fericire, speranta, zapada, frig, vise, ganduri, credinta, incredere,caldura sufleteasca , bunatate.

Asta imi aduce mie Mos Craciun.. si il astept cu multa dragoste  si nerabdare. Bineinteles ca nu uit sa-i las sub bradut lapte si prajiturele. 🙂

Pentru tine… cine este Mos Craciun?

2 comments

  1. Pingback: Istoria sarbatoririi Craciunului

  2. Pingback: Practici magice de Craciun

Comments are closed.