Romani in lume

Castiga o invitatie de 2 locuri la piesa de teatru din Londra:” Sunt un orb”

Horatiu Malaele

Horatiu MalaeleRecitalul lui Horatiu Malaele, “Sunt un orb” este primul spectacol din anul 2014 al seriei “Povesti spuse-n romaneste” care a debutat la Londra anul trecut. Proiectul i-a adus in capitala Marii Britanii pe Ion Caramitru, Horatiu Malaele, Mircea Diaconu, Alexandru Repan, Vlad Zamfirescu, Mirela Oprisor si Oana Pellea in unele dintre cele mai bune productii teatrale din Romania.

Horatiu Malaele va incanta publicul londonez in doua reprezentatii exceptionale la Leicester Square Theatre  pe 22 februarie de la oera 14.30 si 16.30 si va aduce umorul si poezia romaneasca pe West End intr-un spectacol pe care nu-l veti uita curand!
Actor, caricaturist, regizor de teatru si film, Horatiu Malaele este unul dintre cei mai indragiti artisti romani, cu zeci de roluri memorabile in teatru, TV si cinema.
Profita de sansa de a castiga o invitatie de 2 locuri la acest spectacol extraordinar pentru reprezentatia de la ora 16.30 raspunzand la o intrebarea de mai jos:
Cum se numeste spectacolul de pe 22 februarie de la Leicester Square Theatre?
Concursul se desfasoara pina pe 31 ianuarie 2014.

8 comments

  1. radiocatch22 Post author

    Buna dimineata din nou
    Organizatoarea spectacolelor de teatru ” Povesti spuse-n romaneste” Claudia Cirlig tocmai a facut extragerea pentru cele doua invitatii la piesa de teatru “Sunt un orb”. Castigatatorul se numeste Tiberiu. Toti ceilalti participanti vor fi contactati de catre Claudia pentru o mica surpriza. Ne vedem la teatru. Sa bata gongull!

Leave a Reply