Politichie

Atenţionare de călătorie – Ungaria si Posibile greve în Grecia

Atenţionare de călătorie – Ungaria

 atentionare calatorie

 Ministerul Afacerilor Externe informează că Serviciul Ungar de meteorologie a emis, în dimineaţa zilei de 25.01.2013, cod portocaliu de ninsoare şi viscol pentru 3 judeţe situate în partea de vest a Ungariei: Vas, Zala şi Veszprem. Avertizare este valabilă până la miezul nopţii.

Potrivit informaţiilor Autorităţii Rutiere Ungare, în aceste judeţe există drumuri secundare sau porţiuni ale acestora închise. Totodată, autoritatea rutieră ungară informează că vântul viscoleşte zăpada şi pe tronsoane ale drumului principal nr.85 din judeţul Gyor – Moson – Sopron.

Informaţii suplimentare referitoare la starea drumurilor din Ungaria pot fi găsite pe site-ul  www.utinform.hu 

Atenţionare de călătorie – Posibile greve în Grecia

 

 Sindicatul Căilor Ferate Elene (OSE) a anunţat intenţia organizării unei greve de trei zile în perioada 26-28 ianuarie 2013.

Totodată, sindicatul elen al lucrătorilor navali (PNO) a anunţat intenţia declanşării unei greve de 48 de ore în zilele de 31 ianuarie-1 februarie 2013.

Dacă se vor materializa, acţiunile de protest ar putea crea perturbări la nivelul traficului feroviar şi naval, alăturându-se, astfel, grevelor care afectează în prezent transportul public din Atena şi Pireu.

 

Leave a Reply