Politichie

Atenţionare de călătorie Belgia si Brazilia

Atenţionare de călătorie Belgia

 Ministerul-Afacerilor-Externe-al-Romaniei

Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care doresc să călătorească în Belgia ca în data de 21 iulie 2013, pe aeroportul din Bruxelles, între orele 17.00 si 18.00, nu va avea loc nicio aterizare din cauza defilării militare aeriene cu ocazia sărbătoririi zilei naţionale a Belgiei.

Datorita repetiţiilor pentru defilare este posibil ca şi în data de 18 iulie 2013, să nu aibă loc aterizări pe aeroportul din Bruxelles, între orele 15.00 şi 16.00. Se estimează că decolările nu vor fi perturbate de defilarea aeriană şi de repetiţii.

MAE recomandă cetăţenilor români care urmează să aterizeze pe acest aeroport, să se informeze la compania aeriană cu care călătoresc, iar persoanele care aşteaptă călători pe acest aeroport pot găsi informaţii pe site-ul  www.brusselsairport.be

Atenţionare de călătorie Brazilia

 

Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care doresc să călătorească în Brazilia sau se află pe teritoriul acestui stat asupra faptului că oraşul Rio de Janeiro găzduieşte în perioada 22 – 29 iulie 2013, Ziua Mondială a Tineretului, la care participă şi Suveranul Pontif, Papa Francisc.

Datorită manifestaţiilor populare care au avut loc în ultima perioadă în Brazilia, precum şi a problemelor de securitate din oraşul Rio de Janeiro, Ministerul Afacerilor Externe recomandă cetăţenilor români care doresc să participe la acest eveniment să nu se implice în eventuale manifestaţii.

 

1 comment

  1. Pingback: Repatriere a unui grup de 7 cetăţeni români din Siria - Radio Catch22 London

Leave a Reply