Relatii si sex

Top 10: Semne ca ea flirteaza cu tine

semne ca flirteaza cu tineIn cadrul emisiunii de ieri seara am vorbit despre seductie, limbajul coporal, semnalele pe care le transmitem in mod subconstient atunci cand suntem atrasi de cineva.

Flirtul poate avea loc intr-un club, la o petrecere, intr-un magazin, la biblioteca, pe ringul de dans, la spalatorie, la locul de munca. Adica peste tot.

Cand o femeie flirteaza cu un barbat, ea ii da toate semnalele  si oportunitatea ca acesta sa faca prima miscare.

Problema este ca multi barbati nu inteleg aceste semnale si pierd oportunitatea sa ajunga sa aiba o intalnire cu ele.

O sa va prezint cele mai importante 10 semnale pe care o femeie le transmite atunci cand ii place un barbat.

Atentie!

Multe femei sunt deschise si prietenoase cu toata lumea. Observand  doar unul din aceste semnale  probabil nu este suficient  ca tu sa intelegi ca ea te vrea.

Dar daca in mod repetat mai multe semnale vin spre tine din directia ei, este bine sa fi atent si sa actionezi in consecinta si sigur vei avea o intalnire cu ea.
1. Iti zambeste.

Cand o femeie este interesata de tine, zambetul ei il vei observa chiar si intr-o incapere aglomerata. Acesta este unul dintre cele mai importante semnale ca ea flirteaza cu tine. Femeile care arata bine si sunt acostate nu zambesc oricui, evita contactul cu persoanele pe care nu le vor in preajma lor. Deci daca ea iti zambeste  inseamna ca doreste sa vorbesti cu ea. Implica-te in flirtul ei zambindu-i inapoi.

2. Se joaca cu parul ei.

Daca ea este atrasa de tine, isi va invarti pe deget o suvita de par sau isi va lasa parul sa-i cada pe ochii, isi va folosi degetele sa si-l indeparteze de pe fata privindu-te fix atunci cand face asta.

Daca tu o saluti si ea continua jocul, este mesajul clar: Continua sa vorbesti cu mine.

3.  Cauta sa-ti surprinda privirea. Are contact direct cu tine prin intermediul privirii.

Unul dintre cele mai evidente semnale ca o femeie flirteaza cu tine  este atunci cand in mod continuu continua sa te priveasca in ochi, mentinand contactul privirii. Daca contactul privirii este mai lung decat normal si te scaneaza de sus pana jos, pastrandu-si privirea fixata pe tine in timp ce continua sa vorbeasca sau sa bea, in mintea ei deja si-a spus ca place ce vede.

4. Se indeparteaza de prietenele ei.
Femeile stiu ca pentru un barbat  poate fi dificil sa discute cu tine atunci cand esti intr-un grup. Asa ca daca ea se indeparteaza de grup, continua sa te priveasca, este un semnal ca iti ofera posibilitatea de a initia o discutie intima cu ea.

5. Incearca sa-ti capteze atentia.
Daca o femeie te priveste si-ti zambeste in timp ce merge langa tine sau in drumul care trece pe langa tine, mai mult ca sigur ca doreste sa o observi. Trecand pe langa tine in mod repetat iti arata clar ca doreste sa o observi.
6. Isi introduce corpul in raza privirii tale.
Cand o femeie intra in spatiul tau personal in mod “accidental” lovindu-se de tine, avand  un zambet pe chip si face in asa fel incat sa stea cat mai aproape de tine ( ca e vorba de club , munca sau orice alt spatiu) te invita si incearca  sa devina cat mai intima cu tine. Apropierea este intima pentru o femeie si femeile in general nu lasa pe oricine sa intre in spatiul lor personal.

Cu cat se apropie mai mult de tine acesta este un semn  clar ca este atrasa de tine.
7. Ea este cea care initiaza conversatia cu tine.

Daca vine si vorbeste cu tine, doreste sa afle cat mai multe lucruri despre tine. Se implica in conversatia ta, isi intoarce corpul catre tine, isi clatina capul, te asculta cu atentie. Iti arata prin intrebarile directe, deschise ca este interesata de tine, daca esti singur, cauta sa afle cat mai multe date personale, catalogheaza lucrurile comune, pasiuni. Asta iti arata ca isi doreste  o legatura cu tine.

8. Iti atrage atentia catre gura si buzele ei.

Buzele unei femei pot si sunt extrem de seducatoare, sunt folosite la flirt, poseda foarte multa energie in ele.

Unul din cele mai semnificative gesturi care iti arata ca flirteaza cu tine este sa-si aplice luciu de buze sau sa-si plimbe degetele pe buzele ei.

9. Te complimenteaza.

O femeie care flirteaza iti va spune  cuvinte care te vor flata ca de exemplu: esti dragut, iti lauda hainele, parul sau ceva ce ai mentionat in conversatia avuta. Daca primesti un compliment este clar ca ei ii place de tine si spera ca tu sa o inviti sa iesiti impreuna.  Daca si tu esti interesat de ea, este bine sa-i intorci complimentul, altfel va crede ca  te concentrezi doar pe tine.

10. Te atinge.

O femeie care flirteaza cu tine va gasi orice scuza sa te atinga chiar si in treacat.  Poate ca va incerca sa te atinga pe umeri, bratul, incheietura mainii in timpul conversatiei ori sa-ti puna mana pe genunchi in timp ce-ti argumenteaza ceva. Daca ea iti ofera orice fel de atingere si nu-si retrage mana imediat este clar ca te place.

mai multe articole in relatii si sex

M.A.

13 comments

  1. Pingback: Top 10: Lucruri pe care femeile le gasesc neatractive la un barbat

  2. Pingback: Sufletul meu ca un fluture

  3. Pingback: Ce faci cand esti indragostit?

  4. Javra

    Ţi-aş citi materialele, dacă ai scăpa de muzica asta. Sau, cel puţin, să fie în surdină. De fiecare dată mă sperii. Şi, dacă tot vrei să-ţi îmbunătăţeşti ceva la blog, foloseşte mai mult de o treime din lăţime pentru scris. E obositor acum. Dar fiecare ştie ce vrea de la blogul lui şi nu-şi poate schimba ideile fiindcă cineva îi sugerează altele, chiar dacă-i bine intenţionat.

    1. radiocatch22 Post author

      Muzica este simplu sa o opresti si tu dc apesi pe butonul de STOP sau Mute. Tema momentan nu o pot schimba, cand o sa gasesc ceva sa se potriveasca pe format o sa o schimb. Multumesc ptr sfaturi:)

  5. mary

    deci, daca tipul surade si apoi lasa privirea in jos si se face ca are treaba, daca pe fata i se citeste un fel de ” a, uite-o” si chipul i se lumineaza, daca ma priveste in ochi si e atent, vorbeste cald, face chestii la care rad fara sa ma fi gandit ca trebuie sa rad la ce zice el, dar este cuplat cica de 5 ani cu o grasa si eu sunt maritata, se cheama ca suntem indragostiti unul de altul si deja suntem pe cale de a ne hlizi de prostii cu care suntem? eu oricum vreau sa divortez, dar iubita lui poate vrea copii si nunta. anul asta isi da licenta, vita.

  6. Pingback: Buzele si zambetul-arta seductiei

  7. Pingback: Frumusetea- Arta seductiei

  8. Pingback: 5 Metode sa o faci pe EA sa se simta sexi

  9. Pingback: Intalnind noi femei. Abordarea

  10. Pingback: Ma iubesti? Da. Te iubesc!:)

  11. Pingback: Prima intalnire-Semnale ca nu te place

  12. Pingback: Top 10: Greseli pe care femeile le fac in pat

Comments are closed.