Relatii si sex

5 zone unde femeilor le place sa fie atinse

unde le place femeilor sa fie atinse

5 zone unde femeilor le place sa fie atinse

Am ales sa vorbesc deschis despre aceste subiecte deoarece fiecare dintre noi la un moment dat a ajuns intr-un impas. S-a intrebat daca greseste, ce nu este bine, daca este bine, ce poate face ca relatia sa mearga si mai bine.

Corpul femei este foarte excitabil. Ce se intampla totusi cu femeia in pat?

Cand este vorba de sex, femeia isi doreste sa aiba incredere deplin in barbatul care se afla in bratele ei. Este gresit sa spunem ca femeilor nu le place sa faca dragoste.

Foarte multe femei se retin in a-si arata partea incarcata cu erotism, desi   asteapta cu nerabdare un barbat ferm, care sa le ajute  sa se ”exploreze”.

De ce nu isi  arata intotdeauna sexualitatea spumoasa din ea?

Lipsa de incredere in sine, conceptii gresite, educatie rigida, lipsa cunoasterii a propriului corp si evident insuficienta incredere in partenerul ei.

Corpul femeii ca si femeia cu tot ce este ea merita sa fie iubita si trebuie iubita. E adevarat ca sunt si femei care nu s-au explorat suficient, nu se cunosc destul de bine si sexul nu este o placere pentru ele.

Cu rabdare, un barbat o poate ajuta sa se descopere si va avea in viitor o partenera indrazneata si sigura pe ea.

Toata lumea vorbeste si cunoaste cantitatea mare de terminatii nervoase care duc spre vagin, sani si fund, dar asa cum am spus corpul femei este plin de senzori ai placerii.

Asa ca nu neglija aceste parti in timpul preludiului si sexului. Dar poti oferi doar placere chiar si printr-un simplu masaj dupa o zi grea de munca. Masajul oferit ti se va intoarce cu si mai multa placere inapoi.
1. Picioarele

Sunt cateva metode foarte bune care o ajuta sa se relaxeze. Masajul picioarelor, in special daca are un job care necesita statul foarte mult timp in picioare. Foloseste uleiul de masaj sau diferite lotiuni relaxante. Acorda atentie degetelor de la picioare, gleznei, talpii.

2.Parul

Treceti mana usor prin parul ei si ii vei transmite senzatii placute pe sira spinarii. Lasa-ti degetele sa-i faca un masaj la tample, coboara spre gat si ea va fi toata a ta.
3. Spatele

Cand sunteti singuri, saruta sau linge spatele ei de-a lungul coloanei vertebrale si ajunge usor catre gat. Garantat ca starea ei de excitare va creste.
4. Lobul urechii

Atingand, sarutand sau chiar muscand usor lobul urechii iubitei tale este o adevarata binecuvantare pentru ea. Este una din cele mai sensibile si excitabile zone. Femeia se va bucura sa simta buzele barbatului pe  lobul urechii,  rasuflarea lui usoara si calda.

5. Coapsele

Atingerea in interior a coapsele, fara a te aventura în zona vaginala va fi ca o tachinare placuta pentru ea. Asta o va face sigur sa intre in stare de spirit pe care tu o doresti .Foloseste  mainile şi gura să mangai şi sa saruti interiorul coapselor ei, apropie-te periculos de mult de vagin dar nu te duce acolo, retrage-te . Asta ii va produce o stare de excitatie maxima. Tachinarea sexuala este un joc placut in pat.

 mai multe articole in Relatii si sex

M.A.

7 comments

 1. Adi

  Ești un geniu! Mă jur! Am citit doar ce era boldat și deja mă simt luminat!
  Aștept următorul tău material intitulat „5 motive pentru care apa este udă” cu sufletul la gură!

  1. radiocatch22 Post author

   Ironia nu este necesara. Este imposibil sa discutam deschis? Nimeni nu a descoperit “miezul”. In Tara in care traiesc eu, se discuta, se informeaza, se comenteaza. Fiecare vine cu experienta lui. Nu sunt geniu cu siguranta. Te astept pe tine sa te citesc…conditia sa aiba si sens, draga Adi:)

  1. radiocatch22 Post author

   Da. Sexul oral facut asa cum trebuie evident ca produce placere. Desi tachinarea sexuala, este si mai provocatoare. Preludiul este f important ptr o femeie. Jocurile de dinainte inseamna foarte mult. Barbatii adesea se grabesc…si asta poate fi un motiv ptr care femeile incep sa refuse sexul. Noi Vem nevoie de incalzire”. Asa ca sarutarile, atingerile, mangaierile sunt importante inainte de penetrare. Da timp femeii sa se excite si atunci cand este pregatita..penetrarea este dorita. Imaginatia este f importanta. Fara graba:)

 2. cristi

  esti un geniu. am citit mai multe postari de ale tale, si chiar esti un geniu. eu unul, ador oamenii care stiu si le place sa vorbeasca deschis despre ORICE ! felicitari, si tine-o tot asa.

 3. Pingback: Conversatii interesante-Arta Seductiei

Comments are closed.